İstanbul'da 2010 yılbaşını Rejans'ta karşılayın!

*MeleK*

♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥
İstanbul'da 2010 yılbaşını Rejans'ta karşılayın!
İstanbul'da oturanların hala yılbaşında nereye gitsem gibi kararsızlıkları varsa sizlere önereceğim yerlerden biride Rejans.Sizde unutulmaz bir yılbaşı gecesi yaşamak istiyorsanız işte gerekli bilgiler

istanbul-yilbasi2-1184.jpg

Rejans Restaurant, 2010 yılına farklı kültürlerin mutfaklarını buluşturan bir mönüyle giriyor



İstanbul, 2010’da Avrupa Kültür Başkenti…



Yüzyıllardır, farklı kültürleri buluşturan İstanbul, 2010 yılı boyunca görkemli buluşmalara ev sahipliği yapacak.



Rejans Restaurant, bilindiği gibi, İstanbul’un en köklü yeme – içme mekanlarından biri… Seksen yıla yaklaşan tarihiyle bir lezzet kültürü çınarı…



2010 yılına girerken, bu önemli yılın özelliğine uygun olarak hazırlanan Rejans, farklı kültürlerin yemeklerini özel bir yılbaşı mönüsünde buluşturuyor.



Rus mutfağının çeşitliliğini yansıtan Rus, Ermeni ve Gürcü yemekleri, Çin’den Fransa’ya dünya mutfaklarından seçmeler ve tabii ki, Türk mutfağından tatlar, o geceyi Rejans’ta geçirmeyi tercih edenleri lezzet kültüründe unutulmaz bir yolculuğa çıkaracak.



Bu lezzet yolculuğuna, doğal olarak canlı müzik eşlik edecek. Tıpkı mönü gibi, farklı türler ve farklı kültürlerden parçalarla çıkılacak müzikal yolculuk, bu özel geceyi belleğinizin unutulmazları arasına yerleştirecek



Yılbaşı mönüsü sınırsız yerli içki dahil kişi başı 170.- TL



Başlangıç Soğuk Tabağı :



Çar usulü Olivye salatası - Rusya



Çerkez tavuğu - Kafkasya



Rozbif - İngiltere



Suşi - Japon



Balık pilaki - Türk ve Yunan



Zeytinyağlı enginar kalbi – Akdeniz







Ara Sıcak Tabağı :



Tako - Meksika



Tanduri tavuk - Hint







Ana Yemek seçmeli :



Fileminyon - Fransa



Sezuan soslu tavuk - Çin



Akdeniz usulü levrek







Tatlı Son :



Tiramisu - İtalya



Profiterol - Fransa



Kızartılmış meyva topları - Çin



Pavlova - Avustralya
 
Geri
Üst