ßeLeN 'in Balayı Oteli ... Alanya Alara Star Hotel

ßeLeN

Paylaşımcı Melek
Üye
ßeLeN 'in Balayı Oteli ... Alanya Alara Star Hotel
alara star hotel, hakkında bilgi, alara star alanya, antalya otelleri, balayı otelleri, hakkında bilgi, deniz ve hazuzu olan oteller, yaz otelleri, konaklama ve tatil hakkında bilgi burada

Meleklerim canlarım benim balayı otelim belli oldu . İşte benim Antalya- Alanyada Bulunan canııım balayı otelim.. Sizlerle paylaşmak istedim bu mutluluğumu :D:D:D

otel-2cb.jpg

Otel Adı : Alara Star Hotel
110.50 TL- 82 ,88
TL
'den itibaren

%25

0-12



Şehir : Antalya
Bölge : Alanya
Adres : İncekum Mevkii
Pansiyon : Ultra Herşey Dahil


otel1-1e6.jpg


İncekum–Alanya bölgesinde bulunan tesis Antalya havaalanına 99 km, Alanya merkeze 25 km uzaklıkta olup, denize sıfır mesafededir.
Süper bu deniz meselesi :):D:):D



otel2-3b1.jpg

Tesisin toplam 195 odası vardır. Ayrıca tesiste açık, kapalı yüzme havuzları, açık kapalı ve a la carte restaurantlar, kapalı disko, oyun odası, anfi tiyatro, sinema, sauna, Türk hamamı, masaj, fitness center, jakuzi, güzellik merkezi, kuaför, kuru temizleme, internet cafe, taksi, dolmuş, doktor, alışveriş merkezi, market, oda servisi, gündüz ve akşam animasyonları, havuz oyunları, çocuk havuzu, mini club, bebek bakım servisi, oyun salonu, çocuk animasyonu, çocuk diskosu(20:30-21:00), basketbol, voleybol, masa tenisi, bilardo, tenis kortu, raket, **** su kayağı, banana, sörf, jet ski, deniz bisikleti, kano, dalış dersi, parasailing, toplantı salonu mevcuttur.


otel3-312.jpg


Toplam 195 oda mevcuttur. Odalarda uydu yayınlı tv, split klima, minibar, müzik yayını(tv), kasa( hani çok paramız olcak ya hahaha), banyo(küvet-duş), telefon, saç kurutma makinesi8 ben kendi saç maşamı götürürüm tamam mı hıh hahaha ), deniz ve bahçe manzaralı odalarda balkon mevcuttur. Zemin halıdır.


otel5-24d.jpg


Açık(1.45–990m2) – kapalı(1.45m-110m2) – jakuzi (2,50 m.) Çocuk yüzme havuzumuz bulunmaktadır. Kumlu, sığdan derine 50 m uzunluğunda, soyunma kabini ve WC’ si bulunan özel plajı ile hizmetinizdedir.


Bak bu güzelmiş :D:D


otel4-2db.jpg

Tesiste fitness salonu, tenis kortu, masa tenisi, voleybol, basketbol, bilardo bulunmaktadır. Ayrıca su sporlarıyla(su kayağı, su topu, banana, sörf, deniz bisikleti, jet-ski, kano, dalış dersi, parasailing) hizmetinizdedir. Animasyon ekibi gündüz animasyon, akşam showlar, anfi tiyatro, sinema, oyun odası, havuz oyunları, disko ve çocuk diskosu (20:30-21:00) bulunmaktadır.

otel6-175.jpg


Minibar, telefon, ithal içecekler, sıkma meyve suları, Türk kahvesi, A la Carte restoranlar, masaj, güzellik salonu, kuaför, kuru temizleme, internet cafe, taksi, dolmuş, alışveriş merkezi, market, oda servisi, doktor, bebek bakım servisi, bilardo, kort ışıklandırması, su kayağı, banana, sörf, deniz bisikleti, jet ski, kano, dalış dersi, parasailing hizmetleri ücretlidir.


otel7-3b5.jpg


Minder, duş, plaj havlusu, şemsiye, şezlong, basketbol, voleybol, tenis raket ve topu, dart, masa tenisi, mini club, fitness salonu, sauna, Türk hamamı, jakuzi, kasa, A la carte restoranlardan biri (rezervasyon yaptırmak şartı ile) tatil boyunca bir defa ücretsiz, diskoda alınan içecekler, diskoya giriş ücretsiz hizmetler arasındadır.


otel8-131.jpg


Çocuk havuzu, mini club, çocuk animasyonu, çocuk bahçesi, oyun salonu ile küçük misafirlerimizin hizmetindedir.


otel9-115.jpg


Evcil hayvan kabul edilmiyor. Tesis 01.04.2011 – 11.11.2011 tarihleri arasında açıktır. Standart odalar max.2+1 veya 3 kişi, aile odaları ise max.3+1 alır.





ULTRA HER ŞEY DAHİL ; (2011)

Sabah Kahvaltısı 07.30–09.30 Açık Büfe
Geç kahvaltı 09.30–10.30 Açık Büfe
Öğle Yemeği 12.00–14.00 Açık Büfe
Akşam Yemeği 19.30–21.30 Açık Büfe
Ara öğün/Snack 11.00–16.00 Açık Büfe
Gözleme / Ayran 11.00 -16.00 (Alara West Havuz Barda)
Dondurma 14.00–16.00 (Alara Otel Plaj Barda)
İkindi /beş çayı 16.00–17.00 Açık Büfe
Hafif Snack/Çorba 00.00–07.00

Ultra Her şey dahil sistem 24 saat geçerlidir. Şişeli meşrubatlar, şampanya, sıkma portakal suyu ve Türk kahvesi ücretlidir.1 adet açık 1 adet kapalı ve 3 adet ala carte restaurant (balık/Osmanlı/İtalyan) mevcuttur. Ayrıca snack bar, havuz bar, plaj bar ve lobi bar misafirlerimizin hizmetindedir.
 
ooyy Belencim hayırlı olsun keyfını çıkarın denizinn yaaa benim içinde dal bi kulaç at :cry:
Maşşallah diyorum darısı başıma diyorum
keyifli tatiller diliyorum :D:D
 
Ayy ne güzel ya hayırlı olsun çok güzel gerçekten Rabbim bizede nasip etsin sevdiğimizle yuva kurmayı. Balayına gitmesekte olur :D:D

Ama oda olursa fena olmaz hani :hhh:

Bana bak yaa pazarlık yapıyorum :D:D

Neyse lafı çok uzattım :D:D Rabbim sizi bi ömür tek yastıkta kocatsın :D Bi ömür mutlu olun inşaallah :)
 
Dilerim ki, bu güzel otelde aşk dolu bir balayı yaşar ve aşkınızı ebediyete taşır, bir ömür boyu mutluluktan divane olursunuz Belen :)
 
Alanyanın otellerine bayılıyorum:)Hele doğayla içiçe olan bayan havuzlarına:D belencim tatilde bende alanya şahinn paradisediyim;) görüşebilirik yani.Canım Allah tan size mutluluklar diliyorum.Her anın tadını çıkarın;)Rüyam gel beraber alanyayı altına üstüne getirek:D
 
Geri
Üst