Pürüzsüz ve güzel Bacaklara Sahip Olmak İçin

*Gizemli Kıs*

Yeni Üye
Üye
Pürüzsüz ve güzel Bacaklara Sahip Olmak İçin
pürüzsüz bacaklar için ne yapmalı pürüzlü bacaklar bacaklardaki pürüzler
Bacaklarınızın pürüzlü ve şekilsiz olmasından şikayetçiyseniz uygulayacağınız basit yöntemlerle bacaklarınızı şekle sokarak kusursuz bacaklara sahip olabilirsiniz. Tek yapmanız gereken bunlar hanımlar uygulayın sizde böyle bacaklara sahip olun




393334d384dcd8becb.jpg







PÜRÜZSÜZ BİR CİLT YARATIN
Victoria’s Secret defilesindeki mankenlerin kusursuz bacaklarının ardındaki sırrı açıklıyoruz: Vücut makyajı! Doğru teknik ve doğru ürünlerle çarpıcı bacaklara kavuşmak hiç de zor değil.
OTOBRONZAN KULLANIN
Bacakların bronzken çok daha güzel göründükleri tartışılmaz bir gerçek. Ama bunun için güneşte kavrulmanıza gerek yok, sahte bir bronzluk yaratmanız yeterli. Eğer bunu güzellik uzmanları kadar kusursuz bir şekilde başarmak istiyorsanız, işe bacaklarınızdaki ölü deriden kurtulmakla başlayın. Cildiniz tamamen kuruduktan sonra bacaklarınıza bir nemlendiriciyle yoğun nem verdikten sonra artık otobronzan sürmeye hazırsınız!
GÖZ YANILSAMASI YARATIN
Tüm bacaklarınızın ön bölümüne, sekiz-dokuz santim bir şerit genişliğinde ekstra ışıltı veren sedefli bir highlighter sürün. Ünlü makyaj uzmanlarının sık sık uyguladığı bu hile bacaklarınızın daha ince görünmesini sağlayacaktır.
KAFEİNLİ KREM KULLANIN
İçinde kafein bulunan kremlerin inceltici etkisinden faydalanın. Bu kremlerin çoğu, bacaklarda etkisi saatler boyu süren incelik ve sıkılık yaratıyor.
SON DAKİKA HİLESİ
Eğer hazırlanmak için sadece birkaç dakikanız varsa, hemen kuruyan bir otobronzan kullanmanızda fayda var.
BASİT EGZERSİZLER
Eğer çekici bacaklar istiyorsanız, ayak bileklerinizden baldırlarınıza kadar tüm bacağınız formda olmalı. Endişelenmeyin, bunun için kendinizi spora adamanız gerekmiyor. Bacaklarınızı çalıştıracak hareketleri haftada üç kez yapmanız yeterli olacaktır.
MERDİVEN YARDIMI
Bir merdiven basamağının üzerine çıkın. Parmaklarınızın ucuyla basamakta durun. Topuklarınızı basamaktan aşağı doğru sarkıtın. Daha sonra parmak uçlarınızda yükselin ve yine topuklarınızı sarkıtın. 15 tekrarlı üç seti tamamlamaya gayret edin.
İP ATLAYIN
Bacakları en çabuk ve etkili bir biçimde forma sokan bacak egzersizinin ip atlamak olduğunu biliyor muydunuz? Hedefiniz 30 dakika olmalı. Mümkün olduğunca yukarı sıçramaya ve hızlı bir tempo yakalamaya gayret edin.
 
Geri
Üst