Sağlıklı bir cilt için Diadermine Ekspres

M

Misafir

Forum Okuru
Sağlıklı bir cilt için Diadermine Ekspres
diadermine ürünleri ürünü temizleme jeli cilt bakımı hakkında bilgiler burada arkadaşlar
Hep söylüyoruz "cildimiz en kıymetli hazinemiz" diye... Bunu yine hatırlatıyor ve hatta unutmamamız gerektiğininde altını çiziyoruz.

Cilt bakımı
hakkında gerek bitkisel gerek ise kozmetik bir çok öneride bulunduk ve https://www.meleklermekani.com/cilt-bakimi/191636-evde-cilt-bakimi-nasil-yapilir.html gibi bilgiler aktarmıştık daha önce sizlere... Şimdi ise Diadermine'nin yeni ürününden bahsedeceğiz sizlere Melek'ler.


cilt1-294.jpg



3’ü 1 Arada Temizleyici Su ile başlayacak.

Henkel’in cilt bakım alanındaki uzmanlığını yansıtan yeni Diadermine Ekspres 3’ü 1 Arada Temizleyici Su, tek adımda yüz, göz ve dudakta etkili bir temizlik sağlıyor. Suya dayanıklı makyajdan ve kirden cildi kolayca arındıran Diadermine Ekspres 3’ü 1 Arada Temizleyici Su, tonik etkisi ile cilde canlılık ve ferahlık veriyor.

Düzenli ve etkili temizlik sayesinde sağlıklı ve parlak bir cilde sahip olmak için Diadermine ideal bir temizleme ürünü sunuyor. Diadermine Ekspres 3’ü 1 Arada Temizleyici Su, tek adımda yüz, göz ve dudaklarda temizlik sağlıyor. Ürün, yüzün tamamını kirden ve suya dayanıklı makyajdan arındırıyor. Tonik etkisi ile cildi canlandırıyor ve ferahlatıyor.

DIADERMINE laboratuarı uzmanlığında, cilde uyumluluğu ve etkinliği dermatolojik olarak test edilen Diadermine Ekspres 3’ü 1 Arada Temizleyici Su, hassas ciltlerde dahi güvenle kullanılabiliyor.

Diadermine Ekspres 3’ü 1 Arada Temizleyici Su, cildine özen gösterenler için pratik ve etkili bir çözüm sunuyor.


Unutmayın ki, gençliğe ve güzelliğe giden yolun anahtarı cildinizden geçiyor. Yediklerinizin, içtiklerinizin, cildiniz üzerinde ki etkisini unutmayın ve cilt bakımınızı doğru yapın. Çünkü yıllara meydan okuyarak genç kalmanın en büyük yolu bu...

Sevgilerimizle...
Meleklermekani.com
 
Geri
Üst