Zayıflamaya Yardımcı Bitkisel Çay ve Kullanımı

T

TİTAN

Forum Okuru
Zayıflamaya Yardımcı Bitkisel Çay ve Kullanımı
Bitkisel Çayla Zayıflama

Bitkisel Zayıflama çayı tarifi



Sevgili melekler, kurtulmak istediğimiz fazla kilolar zaman zaman gitmemekte diretse de, bir diyetisyen kontrolünde uygulayacağımız uygun bir diyet ve egzersiz programı ile mutlaka kilo verebiliriz. Bunun yanında yine doktorumuza danışarak kullanabileceğimiz alternatif çözümler de var. Bunlardan biri de bitkisel çayla zayıflama tarifleri. Bu sayfamızda da sizlere Bitkisel Zayıflama çayı tarifi vererek kilo verme sürecinizin hızlanmasına yardımcı olmak istiyoruz..



bitkisel_cay-2c3.jpg

Beşi bir yerde çayı ile fazla kilolarınızdan kurtulabilirsiniz.

Beşi bir yerde çayı nasıl hazırlanır?

Bir litre kaynamış suya birer çay kaşığı mate, yeşil çay, funda, biberiye ve kekik yaprağı atılır. On dakika demlenmesi bekelenir ve süzülerek içilir.

Beşi bir yerde çayının içeriğindeki bitkiler ne işe yarar?

Mate yaprağı: Tüm dünyada obezite tedavisinde kullanılan mate çayı, yağ emilimini engelleyerek vücuttan su atımını kolaylaştırıyor. Her yaşta insanın rahatça kullanabileceği bitki, iştahı kapatarak zayıflamaya yardımcı oluyor.

Yeşil çay: Son yıllarda kullanımı bir hayli artan yeşil çay, vücutta biriken toksinleri atarak sindirimi kolaylaştırıyor.

Funda yaprağı: İyi bir böbrek çalıştırıcı ve idrar sökücü olan yaprak, bu özelliğiyle zayıflamaya yardımcı oluyor.

Biberiye: Yağ eritici ve hazım kolaylaştırıcı bu bitki, vücutta biriken toksinleri atarak ideal bir kiloya kavuşmanızı sağlıyor.

Kekik: Halk arasında yaygın olarak kullanılan kekik, sindirimi kolaylaştırarak vücuttaki fazla suyu atarak kilo vermenizi sağlıyor.
 
Geri
Üst