Pratik dekorasyon fikirleri için buraya buyrun meleklerim

tesadüf

Yeni Üye
Üye
Pratik dekorasyon fikirleri için buraya buyrun meleklerim
Pratik dekorasyon fikirleri
Kolay dekorasyon önerileri

Evinizde değişiklik yapmak istiyorsanız size basit dekorasyon fikirleri subnacağız meleklerim. Ufak dokunuşlar ile iç dekorasyonunuzda farklı havalar estirmeniz mümkün.


168744317258135335_kZqBN0aT_c-110.jpg

Yorulmadan, sıkılmadan, para harcamadan evinizde gözünüze hoş görünecek değişiklikler yapabilirsiniz.
1. Salonumuzda iki değişik bölüm yaratalım:
Nasılmı? Sevdiğimiz, neşeli bir renk seçelim ve sonra da ince, şeffaf dokulu kumaşı tavandan asarak salonumuzu iki ayrı bölçme ayıralım. Bunun için canlı renkler seviyorsanız açık mavi ya da yeşil, pastel renklerden hoşlanıyorsanız vizon ve bejin tonlarını kullanabilirsiniz.
2. Salonda televizyonum görünmesin diyenlerdenseniz:
Televizyonunuzun içinde bulunduğu standart bir televizyon dolabının içine asacağınız rulo şeklindeki hasır perde, hem sıcak bir hava yaratacak hem de sinema salonlarındaki perdeyi bize hatırlatacaktır.
3. Dolaplarda düzenli bir görüntü sergileyelim:
Özellikle kapaksız dolap sistemlerinde dağınık bir görüntüden kurtulmak için odanızın renklerine uyan renklerde kutular alarak eşyalarınızı saklayabilir ve homojen bir görüntü elde edebilirsiniz.
4. Mutfak dolaplarında farklılık yaratalım:
Açık mutfak raflarınızda bulunan ve görünmesini istemediğiniz konserve kutuları ve diğer erzaklarınızın bulunduğu rafları neşeli kumaşlardan yaptırdığınız perde sistemiyle kapatabilir, kitap ve objelerinizin bulunduğu rafları açıkta bırakabilirsiniz.
5. Standart dolapları kendi tarzımıza göre tasarlayalım:
Metal standart raf sisteminden oluşan dolapların iki kenar bölümüne tutturacağımız kumaş perde ile dolabı ofis görüntüsünden çıkararak daha feminen bir görüntü elde edebiliriz.
 
Geri
Üst