sihirli evler için sihirli ev fikirleri

M

Misafir

Forum Okuru
sihirli evler için sihirli ev fikirleri
sihirli evler evim için fikirler ev fikirleri


eviniz gelenleri sihirlesin istermisiniz kızlar :D:D o zaman size sihirli ev fikirleri :):)



Eviniz için sihirli fikirler...
Vitrinlerdeki seçeneklerin dışında, sadece sizin evinize ait sihirli fikirlere ihtiyaç duyuyorsanız, doğru yerdesiniz...

Kalbimi astım
Kalmış kumaş ve polar parçalarından kolayca hazırlayacağınız kalpler, çiçeklerinizin ilgi odağı olmasını sağlayacak. Tek kat hazırlayabileceğiniz gibi çift kat yapıp içlerine pamuk da doldurabilirsiniz.

Çiçek çerçeveler
Kalın fakat bükülebilir tel, yapma çiçekler ve aksesuarları kullanarak şık ve baharı çağrıştıran çerçeveler hazırlayın. Elle kolayca şekil verilebilen telleri ister saç örgüsü şeklinde örün ve aralarına yapma çiçekleri yerleştirin, isterseniz daha özgün modellerle kendi tasarımınızı yaratın.

Japon esintisi
Döner bir tabla üzerine oturtacağınız çiçek desenli çikolatanın arasını benmari usulü eritilmiş ve yağlı kağıt üzerinde dal şekli verilmiş çikolata bloklarıyla birleştirin. Masanızda bir anda Uzakdoğu rüzgarları essin.

Çiçek takviyesi
Yeşil yapraklı bitkilerinizin havasını akrilik boya ile boyayıp ucuna boncuk taktığınız halkalarla değiştirebilirsiniz.

Dantelden pano
Evinizde baharın tazeliğini hissetmenin en şık yollarından biri, kalmış dantellerden bir pano oluşturmak. Bu iş için bir tuvali kullanabilirsiniz.

Tuval üzerinde dantelleri nereye koyacağınızı önceden tasarlayın. Bir tutkal yardımıyla yapıştırın. Aralara atacağınız kristal boncuklar, çalışmanıza ayrı bir tat katacaktır.

Dolaplara yeni yüz
Eski ya da yeni dolabınızın üzerinde, biraz çalışarak harikalar yaratabilirsiniz. Çalışacağınız alanı belirledikten sonra, zımparalayın.

Arzu ettiğiniz motifi ister elle, ister kopya kağıdı kullanarak geçirin. Fırça ve birkaç renk su bazlı boya ile deseninizi boyayın. Boyama işlemini tamamladıktan sonra, kurumasını bekleyin. Sonra sprey vernik uygulayın.

Kaynak: Evim Dergisi
 
Geri
Üst