2011 KPSS sınavına Giriş Belgeleri Hakkında.

SadmiN

♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥
Yönetici
2011 KPSS sınavına Giriş Belgeleri Hakkında.
kpss giriş belgesi 2011 2011 kpss giriş belgesi ne zaman gelecek ye nerede gireceğim ye nerede gireceğim
9-10 Temmuz 2011 tarihlerinde gerçekleştirilecek KPSS A Grubu ve Öğretmenlik sınavına sayılı günler kala adaylar tarafından "Sınava Giriş Belgeleri" hakkında gelen birçok soru ve mail üzerine KPSS Cafe olarak bir açıklama yapma gereği duyduk.
kpss sinavi belgeleri-2f7.jpg

Sınava Giriş Belgesi adayların adreslerine gönderilmeyecektir. 2011 KPSS'ye girecek adaylar bu belgeyi , T.C. Kimlik Numaraları ve şifreleri ile ÖSYM?nin aday işlemleri adresinden, sınav tarihinin on gün öncesinden başlamak üzere edinebileceklerdir.

Sınava Giriş Belgesi 2011-KPSS'ye başvuran adaylar için katılacakları her oturum için ayrı olmak üzere düzenlenecektir.Belgenin üzerinde adayın sınava gireceği oturum, merkez, bina, salon bilgileri ile fotoğrafı bulunmaktadır. Belge renkli veya siyah beyaz edinilebilir. Adayın sınava gireceği binayı, adres bilgisini teyit etmek amacı ile sınav gününden önce gidip görmesi sınav günü adaya kolaylık sağlayacaktır.

Şunu unutmayınız ki Sınava Giriş Belgesi adayların adreslerine ayrıca gönderilmeyecektir.

Adaylar girdikleri her oturum için o oturuma ait Sınava Giriş Belgesini yanında bulundurmak zorundadırlar. Bu belge olmadan sınavın ilgili oturumuna veya diğer bir oturumun Sınava Giriş Belgesi ile başka bir oturuma girmek mümkün değildir.

Adaylara, sınavın hangi oturumlarına gireceklerse, o oturumlar için ayrı birer Sınava Giriş Belgesi düzenlenecek, sınava girilmeyecek oturumlar için belge düzenlenmeyecektir.



KPSSCafe.com
 
Geri
Üst