Turkcell'den Rumara Hizmeti!

T

TİTAN

Forum Okuru
Turkcell'den Rumara Hizmeti!
turkcell rumara hizmeti turkcell numara nedir nasıl kullanılır ücreti ne kadar 2011 ile ilgili bilgiler burada melekler. Evet yanlış okumadınız melekler, Turkcell Rumara :) Turkcell iletişim merkezinin yeni hizmeti olan Turkcell Rumara ile istemediğiniz yerlere mecburen cep numaranızı bırakmak zorunda kalmayacaksınız. "RUMARA"nızla cep telefonu numaranızı paylaşmadan diğer Turkcell'lilerle cepten konuşmanın keyfini çıkarabilirsiniz. Turkcell rumara nasıl kullanılır, ücreti ne kadar öğrenmek için yazımıza buyrun.. :)


turkcell-147.jpg




RUMARA yazıp 7777'ye gönderiğiniz takdirde , rumaranız cebinize kısa mesajla gönderilecektir. Haftada sadece 75 kuruşa "RUMARA" servisini kullanabilir, dilediğiniz zaman "RUMARA”nızı 1 TL'ye değiştirebilirsiniz.
"RUMARA" servisi kullanan bir Turkcell'liyi aramanın ücreti dakika başına 40 kuruştur. Bu ücret herhangi bir paket aboneliğinden düşülmemektedir.

"Rumara"ya sahip olan Turkcell'liyi 2 şekilde arayabilirsiniz:
1) "RUMARA"sı olan bir Turkcell'liyi aramak için telefonunuzun mesaj bölüme ARA yazın, boşluk bırakarak aradığınız kişinin "RUMARA"sını ekleyip 2222'ye ücretsiz mesaj gönderin. Gelen onay mesajına EVET yazmanız ile birlikte cep telefonunuza "7575250"den arama gelir, siz kabul ettikten sonra aramak istediğiniz kişinin telefonu çalar. Telefonu açtığında konuşmaya başlayabilirsiniz. (Örnek: ARA 183952).
2) Cep telefonunuzdan 199 tuşladıktan sonra, RUMARA'YI yazın, sonuna # ekleyip, arama tuşuna basmanız yeterli.

"RUMARA"sını aradığınız Turkcell'li cep telefonu numaranız yerine cep telefonu ekranında "757 52 50" servis numarasını görecektir.
"RUMARA"sını aradığınız bir Turkcell'liye sadece yurt içinde ve cep telefonu kullanıma açık olduğu zamanlarda ulaşabilirsiniz.

İptal etmek için IPTAL RUMARA yazıp 7777'ye SMS gönderdiğinizde bu servis sizin için iptal edilecektir.
 
Geri
Üst