Range Rover Evoque 2012 Tanıtımı Resimleri

T

TİTAN

Forum Okuru
Range Rover Evoque 2012 Tanıtımı Resimleri
range rover evoque 2012
range rover evoque 2012 tanıtımı
2012 range rover evoque resimleri



2012 model araç tanıtımlarımıza devam ediyoruz melekler :) Sırada muhteşem güzellikte bir araç var, insan bakmaya bile kıyamıyor desem yeridir. 2012 Range Rover Evoque :D:D Geçelim aracın tanıtım bilgilerine.. :)


range1-291.jpg



Range Rover Evoque, klasik Range Rover tasarımından izler taşıyor. Ön ve arka kısım marka kimliğini simgelerken, aracın geçirdiği evrim takdir edilesi. Bugüne kadar üretilen en sportif görünümlü Range Rover modeli olan Evoque; cesur dış tasarımı, keskin şekilde yükselen orta kısmı, güçlü, atletik duruşu ve sahip olduğu dinamik profili ile hemen dikkatleri üzerine çekiyor.

Aracın iç tasarımı da çağdaş bir görünüme sahip. Malzeme kalitesiyse alışılmış Range Rover standartlarında. Orta konsolun çarpıcı eğimi ve gösterge panelinin şık yatay hatları marki kimliğini vurguluyor. Evoque’un iç mekanında en son LED teknolojisi kullanılmış. Böylece iç mekan aydınlatma rengi isteğe bağlı olarak değiştirilebiliyor. Aracın büyük cam tavanı iç mekan ferahlığını artırırken, kullanıcıların özgürlük duygusuna da katkı sağlıyor.

range2-25b.jpg



Evoque’un direksiyonuna geçtiğinizde; sportif bütünlüğünün yanı sıra, sezgisel teknolojiyi harmanlayan farklı ve modern bir araçla karşılaşıyordunuz. İç mekanda kullanılan deri döşeme, opsiyonel olarak alınabilen ahşap kaplamalar aracın premium bir kitleyi hedeflediğini kanıtlıyor.

Evoque modeli 2.0 litrelik çift turbolu benzinli bir motorla ticarileştiriliyor. Tamamen alüminyumdan üretilen ve son jenerasyon direkt enjeksiyon sistemine sahip olan bu motor 240hp güç çıkışına sahip. Altı silindirli olmasına karşın dört silindirli bir motorun yakıt ekonomisini sunan 2.0 Si4 modeli, sahip olduğu kinetik enerji geri kazanım sistemiyle de modern olduğunu kanıtlıyor. Bu sistem yavaşlama anlarında boşa giden enerjiyi depolayarak aracın elektrik ihtiyacının bir kısmının karşılanmasını sağlıyor. Bu da yakıt ekonomisine katkı sağlıyor.
Range Rover Evoque; dinamik ve sportif yol tutuşunu, performans ve zarifliği bir arada sunan bir deneyim ile birleştiriyor.

range3-c4.jpg


Şehirde kullanırken binek otomobil konforunu sağlayan araç, arazi performansıyla da temsil ettiği markanın gücünü ortaya koyuyor.

Aracın sahip olduğu Terrain Response sistemi yol şartlarına göre çekişi ayarlayarak zorlu koşullarda bile aracın ilerleyişini mümkün kılıyor. Evoque modelinde ayrıca eğim iniş kontrolü, kademeli eğim kontrolü ve yokuş kalkış destek sistemi gibi teknolojiler de bulunuyor. Coupe ve 5 kapılı iki versiyonu bulunan Evoque, Türkiye’de 70.249 Euro’dan başlayan fiyatlarla ticarileştiriliyor. Coupe modelinin baz fiyatıysa 72.904 Euro’dan başlıyor.
arabam.com
 
Geri
Üst