Fatih ilçesi Akıllı Tahta Projesi

M

Misafir

Forum Okuru
Fatih ilçesi Akıllı Tahta Projesi
Fatih ilçesi Akıllı Tahta Projesi
Fatih Akıllı Tahta Projesi



Merhaba Sevgili Melek'ler... Bu yazımızda Fatih ilçesi akıllı tahta projesi hakkımnda merak edilen tüm bilgileri sizlerle paylaşıyor ve bu konu hakkında bilinmesi gerekenleri buradan aktarıyoruz.

fatih_ilcesi_akilli_tahta_projesi-2b2.jpg



2011-2012 eğitim öğretim yılının ikinci döneminde bazı pilot illerde uygulamaya başlanacak FATİH Projesi'nin tanıtımı, Milli Eğitim Bakanı Dinçer ile Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım'ın katıldığı basın toplantısıyla gerçekleştirildi.


FATİH Projesi'nin beş temel bileşenden oluştuğunu anlatan Dinçer, ilk bileşenin donanım ve yazılım altyapısının sağlanması olduğunu, Türkiye genelinde toplamda 570 bin dersliğin etkileşimli tahta ve internet altyapısına kavuşacağını belirtti.


Ayrıca her okula birer adet çok amaçlı yazıcı ve doküman kamera verileceğini de bildiren Dinçer, örgün eğitimdeki öğrenciler ile öğretmenlere tablet bilgisayar sağlanacağını kaydetti.


Dinçer, ''Okullarımızdaki donanım alt yapısının iyileştirilmesi konusunda LCD panel etkileşimli tahta, çok amaçlı fotokopi makinesi, doküman kamera şartname çalışmaları tamamlanmış, sözleşme imzalanmıştır. 3 bin 657 ortaöğretim kurumumuzdaki kurulumlar, 2012 Eylül ayı sonuna kadar gerçekleştirilmek üzere planlandı'' diye konuştu.
 

Benzer Diğer Konularımız !

Geri
Üst