Ertesi gün hapı, 11 gün sonra kahverengi 3-5 gün süren lekelenme / kanama.

Glcanf

Yeni Üye
Üye
Ertesi gün hapı, 11 gün sonra kahverengi 3-5 gün süren lekelenme / kanama.

Ertesi Gün Hapı Kullanan Kadınlar Kulübü Melek Forum'da


Merhaba, bu konuyla ilgili internette bi çok şey okudum ama yine de kafam allak bullak. Ben almanya'da yaşıyorum umarım kendimi iyi ifade edebilirim. Bebek düşünmüyoruz 5 aylık evliyiz.. 02.05 ilişki yaşadık kondom sıkıntısı yaşadık 44 saat sonra ella one ertesi gün hapını içtim. Beklediğim tarihte 14.05 adet oldum.
21.05 ilişki oldu kondom kaymış idi. Aynı gün 16 saat sonra ertesi gün hapını kullandım ismi pidana.
02.06 yani ilişkiden 11-12 gün sonra 3-5 gün süren bi kanama daha doğrusu kahverengi lekelenme oldu. Normalde adetim 10.06 gibi olması gerekiyordu o kanama Adetime benzemiyordu.
İlişkiden 26 gün sonra hamilelik testi yaptım negatif çıktı. Testi sabah yapamadım eczaneden almam gerekiyordu sabah tuvaletimden sonra saat 13.00 gibi yaptım sonuca bi etkisi var mıdır??
Şimdi ilişkiden 34 gün geçti hala adetimi bekliyorum. İkinci bi test yapmalı mıyım ? Yoksa zaten mens mi yaşadım ..? İki ayda 2 hap içmiş oldum ama ayrı skluslarda..
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Merhaba ertesi gün hapları gelişi güzel sık olarak kullanılmaz. Her ne kadar sık kullanmanın zararı olmadığı yazılıp çizilsede bu durum hormonları alt üst etmektedir. Testiniz negatif çıkmış bu gebe olmadığınızı gösteriyor. Fakat testi tedbir amaçlı tekrar yapmanızda fayda var.
 
Çok teşekkür ederim cevap için. Testi bir daha yapmayı düşünüyorum bunun için varsayımlardan yola çıkarak 3-4 gün daha bekliyicem. Yani 01.06 tarihinde oluşan akıntı /kanama adetimdiyse , 28'i gibi adet olmam gerekiyor. Olmazsam akabinde test yapıcam. İnşallah adet olurum
 
Merhaba en son gebelik testi yapacagimdan bahsetmistim onu 04. Temmuzda yapmistim sonuc negatif cikmisti. Bu güne kadar malesef hala daha adet olmadim. En son 21.06 günü iliskim olmustu bu olaydan 1 ay sonra yani. acaba bisey ters mi gitti diye düsünerek ki icime bosalmamisti esim yani 20 gün sonra oluyor test yaptim bu da negatif. Kafam karmakarisik.. cok da stres yapmiyorum aslinda ama doktoruma gidemiyorum tatildeler randevu aldim baska doktora da görünmeye cekiniyorum ..
 
Genelde kadınlarımızın malesef bu hamilelik yolunda çok büyük stres yapmaları, adet tarihlerinde sapmaya neden oluyor. Üstüne aşırı sıcaklar da eklendiğinde regl tarihleri bir türlü birbirini tutmuyr. Yaptığınız testte sonuc negatif ise yani hamilelik yok ise yoktur. Boşuna stres yapmayın lütfen.
 
Haklisiniz stres yapmamaya calisiyorum ama elim internete gidiyor bir cok sey okuyorum bazi kadinlar 3-5 negatif sonuca ragmen daha sonra hamile olduklarini ögrenmisler belki de testleri yanlis uyguladilar bilmiyorum bu beni irite ediyor. Hap ise yaradi diye düsünüyorum sonucta bir ay icinde iki hap almis olsam bile arada adetim vardi ayri skluslarda almis oldum. Varsayimlardan rahatsizim ister istemez... sürtünmeyle bile hamile kalinabilirmis misal
 
Yumurtlama dönemi gerçekleşmezse hormonlarda problem olursa, aşırı stres ve hava şartları vs gecikmeye neden olabilir. Kadınlar programlanmış robot değildir. Görüldüğü üzere bir çok sebep mens gecikmesine neden olabilir. Her bayan dönem dönem mutlaka gecikme yaşar..Hekiminizi beklemeyin ve mutlaka başka bir doktora görünün.
 
Geri
Üst