Akrofonoloji

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bilge Gökçen

Yeni Üye
Üye
Akrofonoloji
akrofonoloji isim yorumu yorumu isimlerdeki harflerin anlamları isimlerin enerjisi
Akrofonolojiye göre ismimizdeki harflerin taşıdığı enerjileri ve anlamları yorumlayıp, geleceğimiz ve sağlığımızla ilgili ipuçları elde etmek mümkün.

Her harf bir gezegeni temsil ediyor, o gezegenin astrolojik yorumu da akrofonolojideki anlamı oluşturuyor. Örneğin "a" harfi Mars'ı temsil ediyor. Mars gezegeni ise algılamanın, mantığın, enerjinin simgesiymiş. Ayrıca kaslar, kan, idrar ve üretim organlarının gezegeni de Mars. Şu durumda İsminin içinde "a" harfi olan kişilerin karakter özellikleri ve karşılaşabilecekleri sağlık sorunları buna göre belirleniyor. Eğer "a" harfi ismin ya da soyadının başındaysa ya da isimde birkaç kere geçiyorsa, saydığımız özellikler daha da güçlü ortaya çıkıyormuş.

İsmin ve soyadın içindeki harflerin tek tek taşıdığı anlamın yanısıra bu harflerin biraraya gelerek oluşturduğu sinerji de o kişiye yönelik özgün bir değerlendirme yapılmasını sağlıyor.

A - Mars
R - Merkür (Aktif Merkür Karakteri)
G, Ğ, N -Merkür (Başak Karakteri)
K - Pluton
B, I, İ, P, L - Venüs
D, M, O , Ö - Ay
H, S, Ş, Y - Satürn
T, Z - Neptün
C, Ç, E, X - Merkür (İkizler Karakteri)
F, W - Güneş
J, Q, U , Ü - Jüpiter
V - Uranüs


NOT:

Sevgili Melekler,

Akrofonoloji yorumlarınız sadece sizin için bakılmaktadır, lütfen başkaları için aracı olmayınız, arkadaşlarınız da üye olarak bu hizmetten faydalanabilirler.


Akrofonoloji talebinde bulunanlar fal yorumunu "maille", "özel mesajla" gönderilmesini talep edemezler, bütün yorumlar hiçbir isim ve soyisim verilmeden sadece üye nick'iyle buraya yazılmaktadır, bu şekilde karışıklığın önüne geçilmektedir.

Akrofonoloji için isim ve soyisim gerektiğinden lütfen bu özel bilgileri sadece ve sadece ÖZEL MESAJ yoluyla bana gönderiniz. Hiçbir şekilde konu içine veya profil sayfalarına mesaj bırakmayınız.

Herkese sevgilerimle...

NeMeSiS
 
Ce: Akrofonoloji

İlgilenenler bana isimlerini, göbek adlarını ve soyisimlerini yazarlarsa (özel mesaj atmanız daha iyi olur) akrofonoloji yorumunuzu buraya yazarım. Benimki çok ilginç bir şekilde doğru çıktı, epey şaşırdım diyebilirim :)

Sevgiler
 
Cevap: Akrofonoloji

Teşekkürler cnm güzel br çalışma olmuşş.emeğine sağlık:)
 
Cevap: Akrofonoloji

Mery için akrofonoloji yorumu:

Fazla hassas birisiniz. Çok şüphecisiniz. Hoş fikirlisiniz ama bazen inatçısınız. Sevilmeye ve takdir edilmeye müthiş ihtiyacınız var. Kendini veya diğerlerini boş yere tehlikeye atan bir eğilimle maceraperestsiniz. Saldırgansınız ve kesinlikle liderlik ruhuna ve kabiliyetine sahipsiniz. Meydan okumayı seven bir insansınız. Düşünceye yönelik çalışmalarınız var. Oldukça yaratıcı olabilirsiniz, çok meraklısınız. Özel olmanız sizin için önemli. Aileyi ve ismini koruyan birisiniz. Bir işin arkasını hiç bırakmıyor, hç vazgeçmiyorsunuz. Şefkatli, merhametli, sevecensiniz. Uyumsuz şartları sevmiyorsunuz. Huzur içinde yaşamanız gerekli. Engellendiğiniz zaman veya hayal kırıklığına uğratıldığınızda, kendinizi oldukça kötü hissedip, perişan olabilirsiniz. Üretken, faydalı olmak istiyor ve insanların problemlerini çözmekten zevk alıyorsunuz. Meşgul olmak sizin için güzel ama zaman kaybetmek de istemiyorsunuz.
 
Cevap: Akrofonoloji

Pasika için akrofonoloji yorumu:

Bazen gerçek isteklerinizi ifade etmekten çekiniyorsunuz ve kendinizi eleştiriyorsunuz. Sağlığınız ile ilgilisiniz ve sağlık konularına çok eğiliyorsunuz. Haberleşmek sizin için önemli. Konuşmaya ve kendinizi ifade etmeye ihtiyacınız var. Bazı şeyleri fazla mantığa yoruyorsunuz. Bu nedenle de yanlış anlaşılmaktan korkuyorsunuz. Hayatta başarıya doğru gitmek istiyorsunuz ve heveslisiniz. Sizin gayretiniz mükemmellik adına ve işler ters gittiğinde üzülüyorsunuz. Bir işi tam yapmak istiyorsunuz. Yaptığınız bir işi ağırlaştırmak, yavaşlatmak size göre değil. Sevecenlik ve merhamet sizde mevcut. Eşitlik ve dürüstlük değer verdiğiniz kavramlar.
 
Cevap: Akrofonoloji

Meleklerin Sultanı için akrofonoloji yorumu:

Siz sağlık konusunda dikkatli birisiniz. Özellikle ailenizin ve yakınlarınızın sağlık konuları siziniçin çok önemli. İnsanlara karşı kendi arzularınızı ve ihtiyaçlarını çok dile getirmeyen birisiniz, zaman zaman da olaylar karşısında kendinizi eleştiriyorsunuz. Dünyanız bir şekilde iy veya kötü hep ailenizin etrafında dönüyor. Aileye çok büyük değer veriyorsunuz. Kararlı, sadık ve her zaman sözünüzün eri bir insansınız. Fiziksel görünüşünüzden memnun ve kararlısınız. Siz insanlar ve çevreniz için sadık bir arkadaşsınız ve zor durumlarda yardımı istenecek birisiniz. Kendi bildiğinizi yapmak ve kendi verdiğiniz kararlar doğrultusunda ilerlemek sizin için çok önemli. Yaptığınız işlerde yaratıcılık sizin için önemli. Bazen insanları yanlış anlayabiliyorsunuz.
 
Cevap: Akrofonoloji

Şeker05 için akrofonoloji yorumu:

İnsanlarla olan ilişkilerinizde yanlış anlaşılmak sizin için büyük bir korku, bunun için herşeyde insanlara kendiniz iyice anlatmak ve ifade etmek istiyorsunuz. Detaylara önem veren ve bu nedenle herşeyi detaylarıyla ele alan bir özelliğiniz var. Bu hem aile hem de iş hayatınıza yansıyor. Bazen bazı şeyleri boşvermek ve kafanızı boşaltmak isteseniz de sorumluluklarınızdan kaçmayan bir insansınız. İyi niyetli yaklaşımlarınız var ancak bazen inatçılığınız tutabiliyor. Sizde şefkat ve merhamet duyguları çok gelişmiş, bu affediciliğinize de yansıyor. Kişiliğinizin bir yerinde zaman zaman çekingen biri dursa da farkedilmek ve takdir edilmek önemli bir faktör teşkil ediyor. Aldığınız işleri sonuna kadar götürmek istiyorsunuz. Gençlik dolu ve sosyalleşmeyi seven bir insansınız.
 
Cevap: Akrofonoloji

Sementha için akrofonoloji yorumu:

Bir insan olarak diğer insanlara sevgi dolu yaklaşıyorsunuz, herkeste sizdeki gibi bir iyi niyet olduğuna inanıyorsunuz. Sizin öncelikle kendi değerinizi iyi bilmeniz gerekiyor. İnsanları sevdiğiniz kadar kendinizi de sevmelisiniz. Meydan okumayı seven bir kişiliğiniz var. Hayata bakış açınız sizin özel dünyanızı yansıtıyor. Başkalarının bu dünyaya kolaylıkla girmelerine izin vermiyorsunuz. İnsanlarla ilişkilerinizde özel olmak istiyorsunuz ve özel olmak sizin için çok önemli. Verilen sorumlulukları yerine getiren akıllı bir insansınız. Duygularınız yoğunluklu zamanlar geçirse de bir yerde mutlaka mantığınızın sesine kulak veriyorsunuz. İnsanların problemleriyle uğraşmak ve onları çözmeye çalışmak size mutluluk veriyor. Tembellik etmemeli, yapmanı gerekenleri ertelememelisiniz. Zihinsel yeteklerinize güvenmelisiniz.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst