Tarot falı bakılır Genel Açılımlar için buraya Lütfen...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Merhabalar handan hanım;
ben 8 mart 1982 doğumluyum ve 4 aylık evliyim,eşimde 1 haziran doğumlu,evliliğimizdeki uyum nasıl sizce,o çok agrasif bı anda sınırlenıyor,bende cok konusuyorum:)bu anlamda bazen kırıcı olabılıyoruz,sizce aramızdakı problemler düzelir mii? Bebğim olacak 2010 şubatın son haftaları doğması beklenıyor,bu bebeğin cinsiyeti yada hangı burctan olcagını soylersenız cok memnun olurum .
Teşekkürler
saygılarımla
 
tarot rica ediyorum.

merhaba handanca!ben de herkes gibi bir tarot açılımı rica edeceğim.evliyim eşim boğa burcu ben de yay burcuyum,bize genel bir tarot açar mısın?şimdiden teşekkürler.
 
teşekkür edrim yorumun için evet 1 ay önce ayrılmıştık inşallah falada çıkan ayrılık o ayrılıktır..tavsiyelerin için teşekkürler ciddiye alcam
 
aßLa ßanada bakar mısın? Kafam karıştı,ne oLacak bu işiN soNu,aciL bakar MIsıN çoK çoK LütfeN (akrep burcu Onun ) :s burcuM boğa geneL olarak bakabilir misin?
 
Merhaba Handanca bana en son dogum gunum olan 2 temmuzda bakmıştın.. aşk ve iş hayatım için tekrar bakarmısın.. şimdiden çok sağol..
 
merhaba handanca! mart 9 doğumluyum balık burcuyum ama özellikler bana uymuyor! haytım bu ara çok karışık ve kafamda karışık! evliyim çocuğum yok ! evliliğim beni bunalttı artık kendim gibi davranamıyorum! ayrılık kararı verdik ama ne olacak bilmiyorumm! bana da zaman ayırabilirseniz sevinirim çok tşk edrim

lütfen okuyunuz
https://www.meleklermekani.com/tarot-ozel-bolumu/148365-tarot-bolumu-kurallari-ve-uymayanlar-hakkinda-ceza-islemleri.html
 
handanca canım burcum ikizler onunsa başak şu aralar bayagı karışık bir hayatım var iş aşk ev =) birde bana baksan tatlım

Bu aralar herşeyi boşa çıkarmışsın. Kendini bile ihmal ediyorsun. Bu kadar kendini herşeyden soyutlamana gerek yokki. Hemen toparlan ve kendine bak. Herşey kontrolünde olacak merak etme. Yanlız zamanı var. Karşındaki kişide nedense bu dönem çok umutsuzlar içinde. aksilikler üstüste gelsede yıldırmamalı onu. Ona kaybettiği gücü sen vermelisin. Emin ol çok ihtiyacı var buna.
Hadi ona elini uzat ve moral ver. İş konusunda değişiklik yaşaman olası. Herşeyi tartıp ölçmeden yeni kararlar alma.
Hayat senindir. Kararlarını ona göre ver. Aceleci olma. Sağlığınıda ihmal etme.
 
ii akşamlar ben başak burçluyum 84 dogumluyum şuan hayatımda biri var ilşkimiz hakkında yorum yaparmısın ikimiz arasındakiö uyuma onun burcu boga..bide bana evlilik nezamna görünüyobu kişyle veya başkasıyla evlenmel istiyorum artık.....bu kişi benim için uygun birimi evlensek nasıl bi yuvamız olu annlaşabilirmiyiz sence onu beklemelimiyim yoksa boşunamı mücadele ediyorum..yani bu lkişyle evlilik olabilirmi er yada geçççç beklemelimiyim yoksa vazmıgeçmeliyim...bide ben onun hayatındabaşka birinni oldugundanada şüpheleniyorum başka bi kadın varmı aramızda yoksa ben boşunamı kuruntu yapıyorummmmm...birde benim hakkımda gerçekten ne düşünüyo onu merak ediyorum ne düşünüyo benim hakkımda söyklediklerinde samimi mi yoksa dalgamı geçiyo benimle

Bu nedir böyle... Bu kadarmı kararsızsın. Ne yapacağını bilmiyor şaşaırmış durumdasın adeta. Lütfen bazı duygularını kendinde tut. Herkesle paylaşma. Çok şanslı bir dönem yaklaşıyor sana. Yeni yeni kararlar ve değişiklikler yaşayacaksın.
İlişkinde ayrılık görmedim. Onun hayatında bir başkasıda görünmüyor. Yanlız bu ilişkiyi bir değerlendir. Bana sorarsan bu şekilde ilişkini yürütmen seni çok yıpratıyor.
Plak gibi aynı şeyleri yaşıyorsun. Onunla konuş ve ciddi kararlar al.
Sen itelemedikçe ilişkinde ani bir değişiklik zor canım. Onun niyeti olmasada sen konuyu aç ve bu stresi bitir. Bırak o neyapacağını düşünsün.
Bu kararını uygula ve 15 gün sonra yeniden bakalım. Yook uygulamassan hayatın şimdilik ilişki anlamında böyle devam edecek.
 
canım selam işe başlıyorum ve aşk hakkında bana neler söyleyeceksin bu sefer o başak ben ikizler

Öncelikle hayırlı olsun işin diyeyim canım.
Parasal anlamda rahatlamalarda getirecek bu işin.
Bir probleminde çok zaman geçmesine rağmen hala sonuca ulaşmamakta seni çok mutsuz ediyor. Kart yeni alternatifler peşinde olmanı ve kazanacağını söylüyor.
Aşkına gelince Bazı sivri sözlerin karşındakinde soru işareti bırakıyor. Lütfen cümlelerini seçerek kullan.Onunla beklediğin anlamda büyük bir olumsuzluk olmayacak. Sen o tatlı dilini gerektiği yerde güzel cümlelerle doldur. kazanan sen olacaksın. Zaten özellikle 2 bayan ve seninde yaşayacağın bir sevincin tüm haneyi çok mutlu edeceği görülüyor.
Ona karşı sakin ve soğuk olma. O da tamamen haklı sayılmaz sana yşattıklarında ana nankör değil en ezından. Hadi sen uzat elini o karşılık verecektir eminim.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst