Orkide'nin Sor Öğren Servisi

söylemekle olmuyorrrrr,lililililili.hani geldik yoksun,şikayet etcem seni gereken yerlere,kandırıyosun biz masumları :dil::dil::dil::dil::dil:
gel ve hemen telafi et lütfen orkiş hanım,2günlük sıkıntı birikti hahahahahaha
 
ablacım selam,seni severim bilirsin :dil::dil: çok ciddi bi konuda seninle dertleşmek istiyorum sayfanda.ablacım neden insanlar bukadar kötü,neden kimse kimsenin iyiliğini istemiyor,iyi insanlar var da bize mi denk gelmiyor.yüzümüze gülen insanlar neden bi çıkarları olduğu için yüzümüze gülüyor da arkamızdan atıp tutuyor (yani duymadım ama eminim öyle yapıyorlardır) bu devirde neden babana bile güvenmiceksin (bu cümleyi en çok ben seviyorumdur heralde) hayat boşsa neden herkes de bir çaba var,ya kıskançlık neden var mesela,özellikle sokağa çıktığımız zaman neden insanlar şöleee bi süzüyorlar.kimse kimsenin kıymetini neden bilmiyor da sürekli başka yerlerde arıyo mutluluğu.gelen gideni aratıyor mu mesela.neden kimse 4*4lük mutlu değil.iyilerin şansı yokmu ?daha aklıma geldikçe yazarım ablacım.iyiki varsınız,sizleri çoook seviyorum..hayalim,pelinim,yüşram,orkidem,pearlyim,mossum ve daha niceleri.......:)

en önemli sorumu unutmuşum sormayı :D neden iyilik yaptığımız kadar iyilik görmüyoruz,yada neden bizim düşündüğümüz insanlar bizi düşünmüyor.elbette bi çıkar düşündüğüm için iyilik yapmıyorum yada o yüzden düşünmüyorum insanları ama neden bir kelime öğretenin bin yıl kölesi olunmuyor da sürekli iyilik yap denize at yapıyorum...
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
önce şunu söyleyim canem san aharika sorular sormuşsun insanları ben değil nice bilim adamları gelmiş çözememiş . ayrıca iyilik yap denize at halik bilmesse malik bilir yani iyilik yap denize at kul bilmesse allah bilir sözünü hatırlatayım ..
birde ben,im çok sewdiğim bir şeyi paylaşayıom
2 adam yolda öylşece duruyorlarmış karşıdan irice bişr adam bunlara doğru geliyormuş adam yanındakine demişki bak bu adam sni dövmeye geliyor öburu dönmüş ve ben ona iyilik yapmadımki beni dövsün demiş ....................................:D:d:d sence fazla söze gerek varmı kuzum lilililililililililililililili:D:D:d
 
lilili hanım size iki soru sorabilirmiyim. şimdi başkasına sorulan soruya cevap vermek nasıl bir ahlaki davarnış sizce. ikinci sorum ise başkasının verdiği cevebı kendi cevabı olarak görme nasıl akli bir davranış. hadi bi soruda bonus olsun. soru soran ve cevap vereni birer kişi olark düşündüğümüzde. atalarımız üçüncü kişiye ne düştüğünü söylemişlerdir.


vallahi ben farkli düsünüyorum iykide acmissiniz bu sayfanizi hayirli olsun ben sahsen sizi pek bir sevmisem :laugh: hatta sizden terapi bile almayi düsünüyorum ne dersiniz bu sayfayi ben nasil olmusta gözden kacirmisim anlamadim :hmm: özel terapide verirmisiniz gercekten ben sayfanizida yazmistim hatirlarsaniz burayi görmemistim :tik:

 
Geri
Üst