arkadaşlar yandım

Gül Hanım

Yeni Üye
Üye
arkadaşlar yandım
neosporin krem hametan merhem hametan yanık kremi krem ne için kullanılır
off kızlar akşam ufak bi kaza geçirdim nasılmı
burda ısınmak için soba kullanıyoz v akşam kova değiştimek için sobanın kapağını açtım tabi sıcaktı
tabi benim koca her zamanki gibi :almi: bilgisayar başında oğlan ayağıma dolanıyobebisim derken sobanın kapağını açtım kovayı koyarla koymaz tabi bi yandan oğlana dur diyodum ki kapak koluma düştü ve yandım şu an su topladı napmam gerekiyo bi bilgisi olan var mı ??
 
Cok Cok gecmis olsun Abla...

Simdi, yani su topladitan sonra fazla birsey yapamazsinki, yani su toplamamasi icin hemen tuz, yada dis macunu sürseydin keske...

Ama istersen eczanede merhemler oluyor, en azindan yankisini/sancisini alir.

Allah sifa versin abla, bilirim cok kötü birsey, ben cok yaktim kendimi..
 
çok büyük geçmişler olsun ablacım Allah şifa versin:kiss: okulda ilk yardım derslerimizde görmüştük biliyosun çocuk gelişimi mezunuyum inş bilgilerim sana yardımcı olur.

Su Toplayan Yanıklar (2. Derece ) yanık sayılıyor ablacım Su patlamışsa, kaynamış soğuk su ve sabunla dikkatlice temizlemelisin . Üzerine asla tereyağ, veya bitkisel yağ sürme.Yanığı olabildiğince temiz tutmalısın.
Enfeksiyon belirtileri varsa, irin, kötü koku, ateş veya lenf bezlerinde şişme gibi, günde 3 defa ılık tuzlu su (1 litre suya 1 tatlı kaşığı tuz) ile kompres yap.Kullanmadan önce, bezi ve suyu kaynat. ölü deriyi yada dokuyu temizlemelisin Neosporin gibi antibiyotikli merhem sürebilirsin.sağlıcakla kal:)
 
geçmiş olsun ablacım bizdede soba vardı elim yanardı aman dikkat et öncelikle doktora gitmeni tavsiye ediyorum ama okadar büyük değil gerek yok diyorsan yanık merhemi iste eczaneden annem bize sürerdi etkisi oluo .Sakın bilmediğin şeyi sürme yanık başka bişey dikkat et.
 
Dişmacunu işi hikaye arkadaşlarım aman :) Yok biber sürsün...

Temiz tut sürekli buz ile ovala geçmiş olsun...
 
Canım çok geçmiş olsun.Kolun yanmış ve sen hala en yapıcam diye soruyorsun.Git sağlık ocağına en yakın hemen bir krem yazsınlar sür.Böyle şeyler ihmale gelmez iz kalır ilerde.Şimdi canında çok acıyordur.Git doktora hemen yazdır.Geçmiş olsun.Dikkat et....
 
Geri
Üst