2010 Haziran Anneleri

Gördüm canım bizde Filiz hanıa gidiyoruz şimdi 1 ay muayeesinede ona randevu almıştım bakalım daha sonra ne yapacağım muhtemelen senin söylediğin doktora gideriz allianz sigortamız var sanırım fiyat biraz iner :)

sen Egeyide sigortalattınmı ?? Sigortalattıysan zaten %20 sini ödiyeceksin. Sigortalatmadıysan senin sügortandan indirim uygulıyorlar dediğin gibi.
Bende Reha beye götürücem Ayşe Nazı babasının üzerinden sigortalattık yapıkredi sigorta. Kendi üzerimden olsaydı allians olacaktı.

Bu arada 19 undamı adanaya gideceksiniz uçak biletlerine bakıyordum bende sun ekspreste cumartesi 16:25 te gidiş uçağı var dönüşte aynı gece 22 de var herhalde ona yetişemezsini ertesi sabah 9 da san ekspresinki ama pegasusun dönüşü 20 si sabah 7 de var bu saatleri alırsanız çok az kalmış oluyorsunuz:)
 
Son düzenleme:
bencede belli olmaz ya ben karar verdim arıycam doktoru diycem cuma değil pazartesi geliyim normalde de randevuyu o zamana almıştım zaten o zamana kadar belki açılmam felan olur hem dae sen tam kaçtın doğurduğunda ben pazartesi 39+3 olucam haaftaya cuma günüm bitiyo herşey normal giderken sezeryanda olmak istemiyorum şimdi
canım ben 39+3 te sancım basladı 39+4 te ancak dogurabıldım hehe he he:hey:
 
napıyorsunuz kızlar. bende eşimi bekliyorum. bu arada iyice sapıttım . uykuya dalmışım eşim aradı. açtım telefonu diyorum sen kimsin hahaha kaç senelik adamı tanımadım.
o da hadi uyu dedi kapattı teli. maymuna döndüm asyadan sonra.
 
bu arada benim gibi vücudunda kızarıklık olan oldumu hiç böle kocaman bi yer kızarıyo yuvarlak oluyo sonra içten beyazlaşmaya başlıyo tekrar morarık gibi oluyo
 
arciii bence asyayı artık kısa kollu giydirebilirsin. eve hemşire geldiğinde ayşe naz 9 günlüktü hemşire kızdu artık kısa kolluya geçin ve eldivenlerini atın patikli altın içine çorap giydirmeyin demişti. Ki mayıstaydık o zaman şimdi haziranı yarıladık isilik olur valla bebişin soy biraz. ben ayşenaza artık atlet bady giydiriyorum altınada bişey giydirmiyorum
 
napıyorsunuz kızlar. bende eşimi bekliyorum. bu arada iyice sapıttım . uykuya dalmışım eşim aradı. açtım telefonu diyorum sen kimsin hahaha kaç senelik adamı tanımadım.
o da hadi uyu dedi kapattı teli. maymuna döndüm asyadan sonra.
hahaah ah haaahahha..
bende sozde annem gelsın uyuyayım dıyodum annemde pek dertlıymıs kaynanamı gectı bugun
bende yatıp uyuyamadım
bu kez annem eburda kal demıycem
o da ben gıdıyım demedı bu saat oldu
sanırım kalmaya geldı
 
dae benimde muayene sonucu az bi kanama oldu şimdide kahverengi akıntı devam ediyor çok azda arada ağrım oluyor
senin suyunu patlatmışlarmıydı
hastanede yürüme imkanın oldumu
 
stella o kahverengi lekelenme muayeneden kaynaklanıyo olabilir banada muayeneden sonra doktor olabilir demişti bende olmadı ama adet gibi kanaman olursa ama gel demişti
 
balım benimki direk muayeneden kaynaklı zaten biliyorum
çataldan kalkar kalkmaz ilk açık kırmızı geldi
o an söyledim zaten doktora olabilir demişti
ama bu muayeneler doğumu tetikleyebiliyormuş
muayeneden beri devam ediyor
benim işime gelir doğumu tetiklemesi
ne güzel serum almadan başlamış olur
 
Geri
Üst