Onları unutmayalım!

Young bride

Banned
Onları unutmayalım!
amin resmi amin resimleri
Canım meleklerim bugün cuma günü dualarımızın kabul olduğu mübarek bi gün.Cuma günleri ölmüş yakınlarımız hep bizden dua beklermiş..Onlarıda unutmayalım bugün ve aklımıza her geldikçe ölmüşlerimiz için hasta olanlar için ,zorda kalanlar için hepsi için dua edelim.Kuran okumamız şart değil tabiki dua edelim kafidir.Bende kuran bilmiyorum ama elimizi açıp Allaha dua etmek çokta zor değil bu cuma onlarıda unutmayalım..
amin1-9517.jpg
Dualarınızın kabul olduğu hayırlı cumalar geçirmeniz dileğiyle...
 
canımm benimmm allah herkesinn dualarını kabul etsin. ben hergece dularımı ediyorum herkese allaha şükür Kuran-ı Kerim biliyorumm ama çok fazla okuyamıyorumm. bugün okuycam. herkes dua etsin lütfen gelmiş geçmişlerimizin ruhları için zor durumda kalanlar için yardıma muhtaçlar için hastalarımıza şifa için borçlularımıza eda için dua edelimm allah herkesin dualarını kabul etsinnnnnn (amin) benim annme de dua et tuğçecimmmmm.
 
allah vefat etmiş bütün insanların bu mübarek cuma gününde mekanlarını cennet eylesin asim annenin ruhu içinde dua edicem canım elimizden geldiğince bugun yasini şerif ve cuma suresini okumaya calısalım cok büyük sevap bütün sevdiklerimizin ruhuna
 
Geri
Üst