Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

bn 3,5 hamısım cok bkledım geldı kızım tuttu elımı beklıorum dogucagı gunu kacama bnzesın nolurrrrrrr...
yani anladığım kadarıyla 14 haftalıksın ve kızın mı olacak? inş hayırlısıyla kavuşursun bebeğine.

yasemincim üzülme diycem şuan aynı durumdayım benimde lekelenmem başladı.bu ayda yine olmadı:(
canım belli olmaz yaa bozma moralini hayırlısı olsun inş adet değil yerleşmedir.

kızlar slm herkese.giremiyordum yeni geldim tatilden.biraz kafa dinledik. çok iyi geldi.umarım herkesler de iyiyidir.BEST DREM hamişimiz tebrik ederim .hayırlı ugurlu olsun bebişin.allah tamamına erdirsin iNŞŞŞŞ.
kızlar buarada

yazılarım yarım kalmıs devam edeyım.hamişlere bişey sormak istıyorum, şeker yüklemesi yapan var mı aranızda.nasıl yapılıyor.ve hangi haftada.bilginiz varsa sevınırım.
canım şeker yüklemesi 24-28. haf arası yapılıyor ben de 24 e girince inş gideceğim. tunada aç karnına şekerli suya dönüşen bir toz içmiştim sonra şeker durumuna bakılıyor. biraz içmesi zor ama nplım bebeklerimiz için işte. bu arada iyi olmuş tatilin dinlenmişsin tekrar hg:)

herkese slm..
aranıza yeni katıldım... benim adetim 2 gün felan gecikti, sağ kasığımın üstüne aa ara sancı giriyor... hemilemiyim diye çok merak ediyorum... bugün kan tahlili yaptırıcam.. sizce hamilemiyim :D
hg aramıza inş bebeğin gelmiştir. hadi bakalım güzel haber verirsin inş.

herkeze slm ben girmeyeli neler olmuş neler,hamiş kalan arkadaşlar hepinize hayırlı olsun darısı başımıza inşallah,benim psikolojim iyice bozuldu artık düşünmek istemiyorum acaba hamilemiyim değilmiyim die o yüzden uzun zamandır siteye de girmedim.ama aklımdan atamıyorum birgün inşallah benimde olur bana da dua edin lütfennnnn....dayanamadım girdim işte yine özledim hepinizi kızmazsınız inşallah bana :((((
canım slm çoook oldu grşmeyeli. niye kızalım ne zamn istersen gelirsin. herkes sırayla hamiş kalıyor inş bir gün hepiniz o listeye gireceksiniz. düşünmezsen eminim bebeğin daha çabuk gelecektir Allah gönlüne göre versin.

ayy tunam ne cok ısterdım 32. olabılmeyı
:(
ayy inş canım o günleri yakında görürsün:) Allah sana da nasip etsin.
 
sağol defne ama insanın elinde olmuyo inşallah senin bebişin tutunur bu ay ben alıştım hayal kırıklığına,bide hayal kurmayı heveslenmeyi bıraksam bu kadar yıkım olmuycak adet olunca.hayırlısı tabiki en önemlisi bu inşallah dediğin gibi tatlım iki bayram arası olur zaten doktora gitçez eşimle bayramdan sonra.bi sorun varki olmuyo 14 aydır
 
hurisciğim canım benim yaa mekandaki ilk doğum yapan hamişimizsin:) ne güzel paşamız gelmiş, ohh kokulu kokulu öp yerimize inan çok sevndim:) zor olmuş ama şükür bak kucağında:) darısı bizlere inş. dinlen sen şimdi canım. tekrar gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün.

darısı bizlerin başına inşallah :)) ne güzel bebişi kollarına hurişimiizin şimdi sağlıklı huzurlu bi ömrü olsun tosun paşamızın inşallah ve tüm bebişlerimizin... allah isteyen herkesede nasip etsin b güzel duyguları....
ayy uzun zamandan sonra mekana girebildim bu arada nihayet :)))
 
cnm çoook tebrik ederimmm hamişmişsin allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin ne zamandır yoktum haberim yeni oldu cnmmm dikkat et kendine ve bebişe öptüm :))

Canım Allah Razı olsun.Şimdilik iyi gidiyor.Bir sıkıntı yok yani.Bakalım bu hafta doktora gidicez doktor ne dicek.Biraz iştahsızlık oluyor ama zorluyorum kendimi yemek için.Umarım devamıda böyle sorunsuz olur.Defne içinde bol bol dua ediyoruz olucak İNŞALLAH.

Sen nasılsın?Nasıl bebişin.Herşey yolundadır inşallah.
 
Geri
Üst