Gebelik testi negatif çıkmasına rağmen hamile olabilir miyim?

  • Konbuyu başlatan Kayıtsız Üye
  • Başlangıç tarihi
K

Kayıtsız Üye

Forum Okuru
Gebelik testi negatif çıkmasına rağmen hamile olabilir miyim?
Gebelik testi negatif çıkmasına rağmen hamile olabilir miyim
Gebelik testi kesin sonuç mu
Arkadaşlar merhaba gebelik testi yaptım ve negatif çıktı ama ben hamile olduğumu düşünüyorum. Sizce Gebelik testi negatif çıkmasına rağmen hamile olabilir miyim? lütfen bilgi verin lütfen.
 
Merhaba... Gebelik testi negatif çıktığı halde hamile olan arkadaşalrımız, sitemizde oldukça çok :)

Gebelik testinde kesin sonuç için, bir hastanede kan testi yaptırmanızdır arkadaşım. Dilerim ki Rab gönlünüze göre verir :)
 
arkadaslar benimde adetim 25 gun gecikti, 2 defa idrar testi yaptim ama sonuc negatif cikti, morelim cok bozuldu ve bidaha test yapmaya korkuyorum...bikac gundur sanki adet olcakmisim gibii hissediyorum ama hala olmadim ne yapcagimi bilmiyorummm :((((
 
Bazı gebeliklerde çok nadir de olsa idrarda pozitif çıkmayabiliyor en garantili gebelik testi için kan testi yaptırırsanız sonucu tam olarak öğrenebilirsiniz.
 
Merhaba
Bende 21 şubatta regl olcam yani bugün ama olmadım şuana kadar 18 şubatta da kan testi yaptırdım 1,20 bhcg hamile değilmişim doktor 1 hafta sonra tekrar gel dedi bekliyorum bende bebeğim olsun istiyorum allahım herkese nasip etsin sizce ne kadar daha beklemem gerek kan testi için fikir verirmisiniz kızlar tşk şimdiden.
 
benim de adetim gecikti. en son 15 ocakta adet görmüştüm. sadece 25-26-27 ocakta eşimle birlikte oldum. geri çkilme yöntemini kullanmıştık(ne kadar koruyosa o da artık) evde test yaptım negatifti. kan testi de yaptırdım o da <12 negatif çıktı sonuç. doktorum adet olmazsan 10-15 gün sonra tekrar gel bazen gebelik olsa bile geç belli olabiliyor dedi... hiç hamile gibi değilim... psikolojik olarak mı geçikiyorum yoksa???
 
acil CEVAP

slm arkadaşlar bana yardımcı olun lütfen bugün adet günüm ama olmadı. Bundan bir en son 10 şubat ta adet oldum. Ama ben dayanamayıp 2 mart ta idrar testi yaptın önce tek çizgi çıktı bir kaç saat sonra yanında bir çizgi daha hafif bir çizgi. Ondan üç gün sonra bir daha yaptım yine ilk başta tek çizgi bir kaç saat sonra ikinci birçizgi daha. Bugün ayın on u benden çok hafif kan lekesi geldi korktum bir daha test yaptım bu sefer sonun negatif. Kafam karıştı ben hamile miyim?
 
Geri
Üst