selam kizlar dun aksam hepiniz icin ve tum anne olmak isteyenler icin dua ettim issallah hepinizin hagerini en kisa zamanda alirim![]()
Allah razı olsun kardeşim.inşallah rabbim bebek isetyen tüm herkese hayırlı evlatlar nasip eder.amin.
selam kizlar dun aksam hepiniz icin ve tum anne olmak isteyenler icin dua ettim issallah hepinizin hagerini en kisa zamanda alirim![]()
Pozitif baby bekleyiş zor, biliyorum. Ama sabret. Bebeğin gelecek... Hiçbir sorun olmaması seni rahatlatmalı. Seninki sebebi açıklanamayan infertilite demek ki. Bunun da kaynağı psikolojik baskı oluyor. Bir müddet akışına bırakmaya çalışsan, kendini üzmesen... Bu kafama yorganı öekip yatmak istiyorum lafı depresyonda olduğumuz zamanlardan kalma laf, yapma. Bak, bahar geldi. Bu bahar da sana müjdeni getirir inşallah.
Esmerli epey geç adet olmuşsun. Canım doktorun ne diyor bu duruma. Bir tedavi planına geçsen...
Mevlana ya da geçmiş olsun diyorum...
Hoşça kalın, kendinize iyi bakın.
Bu arada dün doktordaydık bebeğim iyiymiş. Buna sevindim. Aldığım kiloları evet dert etmemeliyim. Kızım iyi olsun da. Ultrason resminde de aynı bana benziyor. Buna da çok sevindim. Şeker testim de iyi çıkarsa ne ala... Allahım hepinizin yüzünü güldürsün. Kucağınızı doldursun. Umudunuza sahip çıkın. Ben de 1 yıldan sonra hamile kaldım. Kafamın en rahat olduğu ayda... İsmi azam duasını, kenzül arş, meryem suresini, enbiya suresini çokça okuyun, Allah tan hayırlı, salih evlat dileyin. İnş olacaktır kısa zamanda.
selamet bizden başka kimse yok galiba.. senin adet günün ne zaman?
Kizlar dun ameliyat oldum yarin cikicam hastaneden insallah 5cmlik kist alindi..birde rahim filmi cekildi o cok sukur cok temiz cikti doktor hersey yolunda dedi suan az agrim var ama gececek hepinize tesekkur ediyorum..
Aysecim sakin kafandan hap kullanma doktor takibi cok onemli..esmerli gozun aydin sonunda adet olmussun..gulercim senide tebrik ederim cok sevindim senin adina darisi bizlerin basina..
Hepinizi opuyorum..Kendinize iyi bakin🙂
peki canım doktora gittin mi? üstüne görmüş olabilirsin..canım ben martın 12 sinde bekliyordum ama ayın 10 unda kahverengi bir leke geldi,ertesi gün gene aynı şekilde kahverengi akıntılarım oldu ve ayın 12 sinde tam bir kanama oldu ve oda 2 gün sürdü şimdi halen bu 4 gündür kahverengi akıntı devam ediyor.benim şimdi adet başlangıcım ayın 10 umu 12 simi anlamadım.ilk kez böyle bir adet dönemi geçiriyorum. herzaman adet olurdum ve o kadar yoğun geçerdiki gün içerisinde sürekli ped değiştirirdim şimdi ise sadece 2 gün ped kullandım oda günde 1 tane ancak şimdi ise akıntım devam ediyor bende anlamadım.bakalım bu ay artık çalışmalara devam inşallah rabbim hayırlı ise hepimizie hayırlı evlatlar nasip eder.
peki canım doktora gittin mi? üstüne görmüş olabilirsin..
hayırlısı olsun canım moralini bozma. biliyorsun moral bizim için çok önemli. benim adetime daha var canım. bugün 14. günümdeyim. ben bu ay sadece klomen kullandım. çatlatma iğnesi vermedi bu ay. hayırlısı bakalım. bu ay gebelik olmazsa gelecek ay rahim filmi istedi. sen rahim filmi çekilmiş miydin?yok canım doktora gitmedim ama ayın 11 inde kahverengi akıntılar devam edince bende hastaneye gittim kan tahlili yaptırdım negatif çıktı.yani yok gebelik.kısmet bakalım hakkımızda hayırlısı,inşallah bu akıntılar biterse başlayacağız bu ay çalışmalara.
sen ne zaman adet olacaksın,varmı bir gelişme?
hayırlısı olsun canım moralini bozma. biliyorsun moral bizim için çok önemli. benim adetime daha var canım. bugün 14. günümdeyim. ben bu ay sadece klomen kullandım. çatlatma iğnesi vermedi bu ay. hayırlısı bakalım. bu ay gebelik olmazsa gelecek ay rahim filmi istedi. sen rahim filmi çekilmiş miydin?
