Açık parfümler hakkındaki düşünceleriniz neler ?

PeLiNiM

Yeni Üye
Üye
Açık parfümler hakkındaki düşünceleriniz neler ?
açık parfümün en iyisi parfüm açık parfüm yorum yorumları doldurma önerileri en iyi doldurma
iyi marka olan ve güzel kokan parfümler ne yazıkki fiyat olarak oldukça tuzlular..

bazı insanlar açık parfümün orijinal kokulardan hiçbir farkı olmadığını ve fiyatının ucuz olması dolayısıyla oldukça ekonomik olduğunu söylerken

bazıları ise açık parfümdeki kokunun orijinal kokuyla alakası olmadığını veya adi koktuğunu söylüyorlar...

sizin açık parfümlerle ilgili görüşleriniz neler ?
 
Vallahi bağzıları vas aslında o kadarda kötü olmamasına karşın yinede ne bileyim orijinalinin yerini tutmuyor bide onları yani bu açık parfümleri numarasıyla alıyoruz, baharat kokulularını kullanıyordum fena değil yinede kullanılır.

Fiyatlarınında ucuz olması aslında bu parfümleri cazip kılıyor. Kokuların çokta fazla kalıcı olduğunu söyleyemem. Yinede alınırmı derseniz bence alınır :)
 
kendimi bildim bileli açık parfüm kullanıyorum memnunum tabiki orjinal gibi olamz ama orjinalde felaket pahalı ya:S
 
ben bu aralar açık parfüme taktım kızlar...Süper kokular valla...Herkes soruyor.Yalnız kıyafetime sürüyorum....cilte temas ettirmiyorum..
 
acık parfümler

kızlar valla acık parfüm kullanıyorum cokta begeniyorum cok kalıcı.özellikle amor amor cio b57 b66 bu kokular cok süper dneyn.
 
Ben henüz açık parfüm hiç kullanmadım ama arkadaşım kullanıyor ve kalıcı olduğunu da iddia ediyor, denemeyi düşünüyorum bakalım:)
 
slm

ankarada birisi var açık parfüm verior parfümü aldım orjinal parfüm verior 15 tl ye aldım 170 tl diorum her keze inanıolar telini yazıyım arayın sipariş yapıor kullanın bi kalıcılığını falan görün arkadaşlar
 
estila parfüm kulandım gercekden inanılmaz koku yogun ve kalıcı ilk defa kulanmama ragmen açık parfüm şok oldum tebrik ederim gercekten
 
açık parfümlerden PELARA parfümün wh4 hypnose lancome ve ms2 jıl sander sun harika...deneyin derim
 
Geri
Üst