Melekler mekanının melekleri burcunuz nedir?ve.....

*EYLÜLMEHMETUTKU*

Daimi Üye
Üye
Melekler mekanının melekleri burcunuz nedir?ve.....
Melekler burcunuz nedir ve burç özelliklerini taşıyormusunuz????bebeğinizin hangi burç özelliklerini taşımasını istediniz????Melekler Mekanının tüm melekleri özellikle müdavimleri yorumlarınızı merak ediyoruzzzzz.......:clapping::clapping::clapping::clapping:Aşağıda tüm burçların özellikleri vardır inceleyebilirsiniz....




burclar-177.jpg




Koç Burcu Kadınları
Koç burcu kadınlarının en önemli özelliği, dışadönüklükleridir. Alımlı, konuşkan ve girişken olur, toplumdan kaçmaz, kendileri ve aileleri de dahil olmak üzere hiç kimseyi ve hiçbir şeyi eleştirmekten çekinmezler. İç dünyalarında bir parça tedirginlik olsa da, dışarıdan genellikle sempatik görünür, sosyal ortamlarda aranan insanlar olurlar. Zaten yalnız olmaktansa insanların içinde olmayı tercih ederler. Tuttuklarını koparır, planlarını amaca ulaştırmak konusunda kararlılık gösterir ve bildiklerinden şaşmazlar. Çalışmak onları rahatsız etmez. Duygusal olarak hassastırlar; bu yüzden, gerektiğinde fedakarlık etmekten çekinmez ama olumsuz yaklaşımlar karşısında da çabuk kırılırlar. Arkadaşlarına ve ailelerine çok düşkündürler ama idealistliklerini onlara göstermemek gibi bir yaklaşım içine de asla girmezler.



Boğa Burcu Kadınları
Boğa burcu kadınları sessizlikleriyle öne çıkarlar. Utangaç ve silik değil, otoriter gözükürler. Tüm ortamı idare ediyormuş gibi bir halleri vardır. Taştan heykellere benzetilebilecek olsalar da, yumuşak kalpli ve hassastırlar. Değer verdikleri insanlar için her şeyi yapmayı göze alabilirler. Tek bir partner seçer ve onunla evliliğe gitmeye meyil gösterirler. Bu yüzden ilişkilerinde saygı kavramına büyük önem verirler. Son derece sadık olduklarından aynı sadakati karşılarındakilerden de beklerler. Evde baş gösterecek huzursuzluk, en büyük kabuslarından biridir. Başladıkları işi bitirmelerini sağlayan çalışkanlıkları, hırsları ve sebatlarıyla bilinirler. Riske girmezler. Maddi sıkıntılar, güvensizlik hislerini alevlendiren en önemli etken olduğundan, malvarlığı konusunda titizdirler. İnce beceri gerektiren hobilere sahip olurlar.



İkizler Burcu Kadınları
İkizler burcu kadınlarının ne kendileri, ne de fikirleri bir türlü yerinde durmaz. Fiziksel olarak yeni ortamlarda, zihinsel olarak da yeni görüş ve teorilerin içindedirler. Sürekli hareket etme ihtiyacı duyarlar ve bu, yenilik beğenileriyle de birleşince, seyahat etmeyi en çok keyif aldıkları faaliyetlerden biri haline getirir. Çekicidirler ve kendilerine ilgi gösterilmesinden büyük mutluluk duyarlar. Son derece etkili ve ikna edici konuşmalar yapmak, onlar için son derece kolay ve doğal bir olgudur. Direktiflere bağlı kalmaktan nefret ederler. Bolca hayal kurarlar ama bunların içine gömülmektense, gerçekleştirmek için çabalarlar. Dostlukları paha biçilmezdir. Karşılığını alamıyor olmaları bile, uzun bir süre boyunca fedakarlık yapmaktan vazgeçmelerini sağlayamaz.



Yengeç Burcu Kadınları
Yengeç burcu kadınları, belki de en iyi niyetli insanlardır. Son derece hassas, duygusal ve romantiktirler. Gelenek ve göreneklerine fazlasıyla bağlıdırlar ve bunları yaşamları boyunca asla terk etmezler. Evlerine ve ailelerine çok düşkün olurlar. Duygusal hassaslıkları sebebiyle çatışmalardan kaçınırlar. Rahatlığı buldukları evlerinde son derece uyumlu ve yumuşak bir hava olmasını sağlamaya çalışırlar yoksa zaten nazik bir denge içinde olan iç dünyaları birdenbire karışabilir. Sezgilerini kullanarak insanların niyetlerini tüm çıplaklığıyla görmek konusunda çok başarılıdırlar. Kendi iyi niyetlerinin aynı şekilde karşılık bulmasını isterler. Kendilerinden bahsetmeyi sevmez, konuşmaları başkalarının çevresinde yoğunlaştırmayı tercih ederler. Son derece sadıktırlar ve sevgi için yaşarlar ama bu durum sahiplenme ve kıskançlık gibi aşırılıklara neden olabilir.



Aslan Burcu Kadınları
Aslan burcu kadınlarının en önemli özellikleri, cesaretleri, özgüvenleri ve iyi niyetli olmalarıdır. İnsanlarla oynamayı severler ama bunu, onları yaralamayacak ya da sömürmeyecek yöntemlerle yaparlar. Dişilikleri değil, sıcaklıkları ön plandadır. İlişkiye girdikleri insanları dikkatle seçerler çünkü dürüst olmayan kişilere tahammülleri yoktur. Bunun yanında, baskı altına alınmaktan ve yönetilmeye çalışmaktan da zerre kadar hoşlanmazlar. Maddi birikim yapmak, başarabilecekleri son iştir çünkü kendilerine harcadıkları paraya acımazlar. Alışverişlerinin sonu olmayabilir. Çocuklarına son derece düşkündürler ama baskın karakterleri ve buyurmaya alışmış olmaları nedeniyle son derece katı, otoriter anneler olabilirler.




Başak Burcu Kadınları
Başak burcu kadınlarının en önemli özellikleri, işlerin en ince detayına kadar kurallara uygun şekilde yürütülüp yürütülmediğine dikkat etmeleridir. Son derece kararlı ve azimli olduklarından ve başarıya da kurallara riayet edilmesiyle ulaşacaklarına inandıklarından, kural tanımazlığa tolerans göstermezler. Diğer taraftan, hassas yapıları da evlerine özen göstermelerini ve ailelerine, özellikle de çocuklarına vakit ayırmalarını sağlar. Yine de, aynı hassas yapı sebebiyle kolayca küser ve kolay kolay da barışmazlar. Sorumluluk duyguları oldukça gelişmiş olduğundan, üstlendikleri görevlerden kaçmayı akıllarından bile geçirmezler. Tüm kuralcılıkları ve detaylara takıntı derecesinde özen göstermelerine rağmen, espri anlayışları, ince kişilikleri, merhamet duyguları ve pratik çözümler üretebilmeleri, kendilerini çok sevilen arkadaşlar haline getirir. Hafızalarını, ileride intikam almak için hatırlanan yanlışlarla doldurmayı tercih etmezler. İkili ilişkilerinde sadıktırlar ama mükemmeliyetçi yapıları, anlayışlı olma gerekliliği ile çatışır ve iç karışıklıklara sebebiyet verebilir. Harika birer eğitmen olabilirler. Kendi çocuklarının eğitimlerine özel önem verirler.




Terazi Burcu Kadınları
Terazi burcu kadınları son derece canlıdır. Sohbet etmeyi, çeşitli konular üzerinde tartışmayı, estetikten bahsetmeyi severler. Moda ve trendleri değil, beğendikleri ve uygun olduğunu düşündükleri şeyleri seçerler. Estetik anlayışları son derece gelişmiştir. Bu yüzden de estetik ile ilişkili yönleri olmayan hiçbir şeyden hoşlanmazlar. Zor işlere gelemezler. Bunların, başkaları tarafından halledilmesini ve sonuçlar ile kazançların önlerine konmasını beklerler. Paraya önem verirler çünkü onu, güzelliklerini devam ettirmek için kullanacaklardır. İnsanları mıknatıs gibi çeken cazibelerini kaybetmeleri söz konusu bile olamaz. Duygularıyla yargılar, çoğunluk tarafından doğru olarak kabul edileni değil, gerçekten doğru bildikleri şeyleri yaparlar. Kısıtlanmaları, kısıtlayanlar adına ciddi sorunlar doğurabilir. Aşkın olmadığı ilişkilere ilgi göstermez, aşkı bulduklarında da son derecede sadık ve tutkulu olurlar. Çocuklarına düşkün birer anne olurlar. Mutluluklarını aileleriyle paylaşmaktan ve ev ortamını neşelendirmekten geri durmazlar.




Akrep Burcu Kadını
Akrep kadınları, çekicilikleri, güçlü sezgileri ve zekalarıyla ön plana çıkarlar. Sevgilerine tutkulu karşılıklar verenlere bağlanır, onları mutlu etmek için kendilerini parçalarlar. Diğer taraftan da onları sahiplenir ve sık sık kıskançlık krizlerine girebilirler. Kendilerine yapılanları unutmadıklarından, gerekli karşılığı bir şekilde verirler. Dışarıdan son derece güçlü görünmelerine rağmen, aslında oldukça kırılgandırlar. Dürüstlük ve saygıyı her şeyin üzerinde tutarlar. Dostluklara önem verir ve sadece dürüst insanlarla yakın ilişkiler kurarlar. Gururları kolayca incinebilir ve onların da aynı şekilde gurur inciten yanıtlar vermesine sebep olabilir. Cesaretleri hiç eksilmez; istediklerini alıncaya kadar her türlü savaşa girerler. Çocuk büyütmenin çok da sıcak baktıkları bir kavram olduğu söylenemezse de, çocuk sahibi olmaları durumunda sorumluluk duyguları ön plana çıkar ve çocuğunun her ihtiyacını karşılamaya çalışan birer anne haline gelirler.




Yay Burcu Kadınları
Yay burcu kadınlarının, duyarlılıklarından kaynaklanan kırılgan yapıları vardır. Dışarıdan son derece çekici, zeki ve bilgiç görünürler. En önemli özellikleri merhametli ve sevecen olmalıdır; kin tutmanın veya hesaplaşmanın ne olduğunu pek de bilmezler. Coşkuları nedeniyle aynı anda birden fazla şey ile uğraşsalar da, hepsini tamamlayacak zihinsel güce de sahiptirler. En büyük sorunları kolay sıkılmalarıdır ki, bunun önüne geçebildiklerinde herhangi bir konuyu tüm detayları ile rahatça kavrayabilirler. Gerginlikten kaçarlar. Rahatlık, eğlence ve seyahate meraklıdırlar. Dostlarına çok önem verir, onlar tarafından da beğenilecek davranış tarzları içinde olurlar. Yine de bunu beğenilmek için yaptıkları söylenemez; içlerinden gelen hareket şekli, zaten çevrelerinde sevilmelerini sağlar. Kendilerine iltifat edilmesine bayılırlar. Maddi güç isterler ama sahip oldukları değerleri amaç olarak değil, araç olarak nitelendirirler. Özgürlüklerine düşkün olduklarından evlilikten kaçabilirler ama kendilerini kısıtlamayacağına inandıkları bir eş ile evlenebilirler. Bu insan ile ilk önce yakın arkadaş olmaya çalışırlar. Aynı yaklaşımı çocuklarına da gösterirler. Sadakatsizlik etmeleri pek olası değildir. Yine de savurganlık yaptıkları için, eşlerine bir başka açıdan sorun yaratabilirler.




Oğlak Burcu Kadınları
Oğlak burcu kadınları, entelektüel gelişime son derece önem verirler. Dürüst, hırslı ve güçlüdürler ama karamsarlık yüzünden kendi kendilerini engellerler. Oğlak burcunun muhafazakar, geleneğe bağlı yapısını güçlü bir şekilde ortaya koyarlar. Son derece gerçekçidirler ama bazen sınırları aşıp yersiz şüpheler içinde de kalırlar. Bu şüpheler maddi alana yansırsa, zaten tutumlu olan Oğlak kadınları, son derece cimri insanlar haline gelebilirler. Mantıklarını doğru şekilde çalıştırabildiklerinde, çok kısa süre içinde son derece isabetli kararlar verirler. İşlerine düşkün ve başarı konusunda iddialıdırlar. Ulaşmak istedikleri hedefe ilerlerken pek fazla mola vermezler. Nezaket, dürüstlük ve bilgi sahibi olmak kendileri için çok önemli olduğundan, evlenecekleri kişinin de bu özellikleri taşımasını isterler. Sadık birer eş olurlar ama sert ve muhafazakar yapıları yüzünden sahiplenici ve baskın bir karakter haline de gelirler




Kova Burcu Kadını
Kova burcu kadınları, burcun genel özelliği olan değişkenliği ve bu değişkenlikten etkilenmeyen kararlılığı son derece net bir şekilde ortaya koyarlar. Akıllarına hangi fikir takılırsa, onun gereğini beceriyle yaparlar. Çoğunlukla kendi fikirlerine paralel düşünceleri benimsemiş insanlar ile arkadaşlık kurmaktan zevk alırlar. Çevrelerindeki insanlar, pratik çözümleri ve hoş sohbeti sayesinde etraflarında pervane olurlar. Tembellik etmezler. Kazandıkları parayı plansızca harcamayı, beğendikleri her şeye ilk anda sahip olmayı severler. Dürüst, güvenilir ve farklılık taraftarıdırlar. Kendilerini anlayabilecek, değişkenliklerine anlayış gösterecek, kısıtlamalar getirmeyecek erkeklerle mutlu olur, derin hisleri sayesinde düşünceli eşler haline gelirler. Evlerine ve çocuklarına son derece düşkündürler.





Balık Burcu Kadınları
Balık burcu kadınları, burcun kırılgan özelliğini taşımalarına rağmen, o kadar da hassas olmayabilirler. Son derece hırslı, elini attığı işi bitiren, tuttuğunu koparan bayan Balıkların sayısı az değildir. Evlerini bir sığınak olarak görür ve burada huzursuzluk olmasını asla istemezler. Eğer olursa, dışarıda güçlü olmaları imkansız hale gelecek, rüzgarda savrulan yapraklar haline geleceklerdir. İnce bir zevk sahibi olurlar ve bir sanat eserini en iyi onlar değerlendirirler. Kıskançlıkları sadece sevdiklerine değil, tanımadıkları insanlara bile yansıyabilir ve herkesin üzerinde olmayı, sosyal ortamlarda parmakla gösterilmeyi arzu ederler. Hem görünümlerine önem verir, hem de iç dünyalarının derinliğini belli etmek isterler. Aşk konusunda güçlü duygulara sahiptirler ve bu yüzden oldukça sahiplenici ve kıskanç eşler olabilirler. Bunlara karşın kocalarına son derece bağlı ve gerektiğinde fedakarlıktan kaçmayan bir eş ve çocuklarıyla da son derece ilgili bir anne portresi çizerler. Sabahları, kocalarının en sevdiği kahvaltıyı hazırlarken, bir taraftan da önceki geceki davette başka hanımlarla gülüşüp durduğu için azarlayan eşler, genellikle Balık kadınları olur.
 
Konu ile ilgili açılışı yapıyorummm.....

Ben Tipik KOVA burcuyum ve bütün özelliklerini taşıyorum...

Bebeğimin Yengeç olmasını isterdim ....
 
İkizler Burcu Kadınları
İkizler burcu kadınlarının ne kendileri, ne de fikirleri bir türlü yerinde durmaz. Fiziksel olarak yeni ortamlarda, zihinsel olarak da yeni görüş ve teorilerin içindedirler. Sürekli hareket etme ihtiyacı duyarlar ve bu, yenilik beğenileriyle de birleşince, seyahat etmeyi en çok keyif aldıkları faaliyetlerden biri haline getirir. Çekicidirler ve kendilerine ilgi gösterilmesinden büyük mutluluk duyarlar. Son derece etkili ve ikna edici konuşmalar yapmak, onlar için son derece kolay ve doğal bir olgudur. Direktiflere bağlı kalmaktan nefret ederler. Bolca hayal kurarlar ama bunların içine gömülmektense, gerçekleştirmek için çabalarlar. Dostlukları paha biçilmezdir. Karşılığını alamıyor olmaları bile, uzun bir süre boyunca fedakarlık yapmaktan vazgeçmelerini sağlayamaz.

tüm özelliklerini taşıyorum valla :)
 
İkizler Burcu Kadınları
İkizler burcu kadınlarının ne kendileri, ne de fikirleri bir türlü yerinde durmaz. Fiziksel olarak yeni ortamlarda, zihinsel olarak da yeni görüş ve teorilerin içindedirler. Sürekli hareket etme ihtiyacı duyarlar ve bu, yenilik beğenileriyle de birleşince, seyahat etmeyi en çok keyif aldıkları faaliyetlerden biri haline getirir. Çekicidirler ve kendilerine ilgi gösterilmesinden büyük mutluluk duyarlar. Son derece etkili ve ikna edici konuşmalar yapmak, onlar için son derece kolay ve doğal bir olgudur. Direktiflere bağlı kalmaktan nefret ederler. Bolca hayal kurarlar ama bunların içine gömülmektense, gerçekleştirmek için çabalarlar. Dostlukları paha biçilmezdir. Karşılığını alamıyor olmaları bile, uzun bir süre boyunca fedakarlık yapmaktan vazgeçmelerini sağlayamaz.

tüm özelliklerini taşıyorum valla :)

peki memnunmusun ikizler olmaktan bebeğin ne olsun isterdin
 
hee bebeğim olsa kız olursa bilemiyorum ama erkek olursa akrep burcu olmasını isterdim... babasının burcu :)

- - - Updated - - -

ikizler olmaktan memnunum aslında tek sorun kararsız olmamız ve çok şeyi aynı anda yapmak isteyip hemen heyecana kapılmamız. :)
 
Geri
Üst