Canım ben 27 yaşındayım 7 aydır bebek istiyoruz fakat olmuyordu. Yumurtlama günlerini bende hep kaçırıyormuşum, o yüzden ovülasyon testi çok işime yaradı.Minicikcik ve Kubra_dnz kaç yasindasiniz ? Kaç yildir bebek istiyordunuz ?
Canım ben 27 yaşındayım 7 aydır bebek istiyoruz fakat olmuyordu. Yumurtlama günlerini bende hep kaçırıyormuşum, o yüzden ovülasyon testi çok işime yaradı.Minicikcik ve Kubra_dnz kaç yasindasiniz ? Kaç yildir bebek istiyordunuz ?
Ben de 27 yaşındayım canım.İki buçuk ay falan korunmadık biz.yumurtlama günümü de doktor şöyle hesapladı.Mesela benim adetim 32 günde bir oluyordu.o ay adet olduğum günden itibaren 32 gün saydı.öbür ay kaçında adet olcaksam o günden geriye de 14 gün saydı.mesela 26 şubat çıktıysa 25,26,27 sinde ilişkiye girin dedi.(çünkü yumurtlama adetleri düzenli olan bütün kadınlarda adet başlamadan 14 gün öncesi olan günde gerçekleşirmiş)Minicikcik ve Kubra_dnz kaç yasindasiniz ? Kaç yildir bebek istiyordunuz ?
Benim once 28.Ci günüm adet günümdu. Ve tahmini 14.cu günü de yumurtlama günümdu. Ama geçen yil tüp bebek merkezine yonlendirildik. Ve o günden beri adet duzenim de bozuldu ilac tedavileri yüzünden. Ya erken adet oluyorum ya da geç. Bu yüzden hiç yumurtlama dönemini anliyamiyorum. Burda yurdisindayim ve burda testler cok pahali, bi kutu ovulasyon testi otuz euro ve içinde sadece sekiz adet var. Simdiye kadar üç defa aldim. Denedim ama hiç burinde ovulasyon donemine denk gelmedim.Ben de 27 yaşındayım canım.İki buçuk ay falan korunmadık biz.yumurtlama günümü de doktor şöyle hesapladı.Mesela benim adetim 32 günde bir oluyordu.o ay adet olduğum günden itibaren 32 gün saydı.öbür ay kaçında adet olcaksam o günden geriye de 14 gün saydı.mesela 26 şubat çıktıysa 25,26,27 sinde ilişkiye girin dedi.(çünkü yumurtlama adetleri düzenli olan bütün kadınlarda adet başlamadan 14 gün öncesi olan günde gerçekleşirmiş)
rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah canım. Hayırlı evlat olur inşallah canım.ii aksamlarrrr canlarrr bugünn doktr kontrolümüz vardı 2li test yaptırdık ultrasonada girdk bebismin kalp atıslarındaı duyduk biras gec oldu ama hayırlısı olsunn artkkk coookkk muhtesem bi duygu rabbimmm herkese yasatsınn insallahhhh kuzucummm bana el salladııı masalllahhh oyyy kurbann olurummmm bu arada sordmm cinsiyeti bellimi die %65 erkek dedi kesn deil ama yani ben kazandm ben erkek babamız kız diodu ben erkek rabbimm hayırlı saglıklı sıhatli versnde cinsyet önemli deil yanide hayırlıs rabbimmm herkesin kucaını doldursun insallahh en kısa zamnda bebis isteyenlere bebels haberlerini alırsınız aminnnnn
Tu tu Maasallah 🙂ii aksamlarrrr canlarrr bugünn doktr kontrolümüz vardı 2li test yaptırdık ultrasonada girdk bebismin kalp atıslarındaı duyduk biras gec oldu ama hayırlısı olsunn artkkk coookkk muhtesem bi duygu rabbimmm herkese yasatsınn insallahhhh kuzucummm bana el salladııı masalllahhh oyyy kurbann olurummmm bu arada sordmm cinsiyeti bellimi die %65 erkek dedi kesn deil ama yani ben kazandm ben erkek babamız kız diodu ben erkek rabbimm hayırlı saglıklı sıhatli versnde cinsyet önemli deil yanide hayırlıs rabbimmm herkesin kucaını doldursun insallahh en kısa zamnda bebis isteyenlere bebels haberlerini alırsınız aminnnnn
lerimizi 🙂Canim aklima gelmişken sormak istedim 🙂Canım ben 27 yaşındayım 7 aydır bebek istiyoruz fakat olmuyordu. Yumurtlama günlerini bende hep kaçırıyormuşum, o yüzden ovülasyon testi çok işime yaradı.
aminnn insallahh canmm darısı isteyennn herkeslere olsun insallahh herkes yasasınn buu tarif edilemez duyguyu aminnnnrabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah canım. Hayırlı evlat olur inşallah canım.
aminnn kuzummmm aminnn insallahhh teskkr ederm ii ve güzel dileklriniz icin allahh razı olsunn darısıda sana ve tümm bebis hasreti cekenlere olsunn cookk dua ediorum canm sizn içn insallahhh rabbimmm duysun en kısa zamandada bu muhtesem duyguyu tatmayı nasip etsinn aminnnnnTu tu Maasallah 🙂
Maasallah Subhanallah 🙂
Laa ilaahe illallah 🙂
Laa kuvvete illa billah 🙂
Canim benim hayirli olsun tüm anne adaylari için ve senin için .Rabbim güzel omur versin insaallah cumlenizinkine insaallah .
Rabbim insaallah bizede bu güzel ve onurlu duygulari da yaşatır . Sabirla ve umutla o günü bekliyoruz , rabbim hayirlisiyla Versin Insaallah Bebisimlerimizi 🙂