Sevgiliye 2012'nin En Güzel Doğum Günü Mesajları Burada

T

TİTAN

Forum Okuru
Sevgiliye 2012'nin En Güzel Doğum Günü Mesajları Burada
Doğum günü mesajları 2012
2012 Sevgiliye Doğum günü mesajları



Daha önce sizlerle paylaştığımız en güzel doğum günü mesajları konusunun ardıdnan şimdi de sevgilinize yollayabileceğiniz doğum günü mesajları 2012 listesi ile karşınızdayız melekler :)


dogumgunu-131.jpg



160 kısa karaktere neler sığdırabilirim diye düşünüyorum ancak aklıma mutlu bir yaş ve sevgi dolu nice yıllar dilemekten başka bir şey gelmiyor. Seni seviyorum.

Bugün belki de çok kişiden doğumgünü mesajı alacaksın, ancak şu an okuduğunen farklısı çünkü tümüyle sevgiyle yazılmış bir mesaj. İyi ki varsın…

Yaşa.. Sev.. Gül..! Bunlar eksik olmasın yaşamında. Yaşın kaç olursa olsun her şeyin en güzeli seninle olsun. Nice mutlu, neşeli ve yaşam dolu yaşlara..

Arkadaşlar yıldızlar gibidir, onları her zaman göremezsin ama senin için her zaman varolduklarını ve seni düşündüklerini bilirsin. Doğumgünün kutlu olsun…

Doğduğun gün bulutları yırtarak, bir güneş gibi etrafına aydınlık saçarak girdin hayata. Hep sevgiyle yaşa! Nice yaşlara..

Doğum gününün sana tıbbı şaşırtacak kadar sağlık, melekleri kıskandıracak kadar mutluluk getirmesi dileğiyle nice yıllara sevgilim


Dilerim yeni yaşında mutlulukların en güzelini yaşar, başarı merdivenlerini rahatlıkla tırmanırsın ve dilerim yüzün hep güler, neşeni hiç yitirmezsin. Sevgi dolu kalman ve mutlu olman dileğiyle... Doğumgünün kutlu olsun!

Sana binlerce kez teşekkür etsem azdır. sen benim hayat ışığımsın. varlığımın tek nedeni.. doğum günün kutlu olsun.

Yoklugun yagmura yazi yazmak kadar zor, sensizlik ölüm kadar aci,sen nefes kadar önemli, canim kadar degerlisin, iyiki dogdun birtanem.

Bugün dogumgünün oldugu için farkli ve özel oldugunu mu saniyorsun sen? oysa sen benim için sadece bugün degil her gün farkli ve özelsin. iyi ki varsin..

Nice yaşlarını birlikte geçirmemiz dileğiyle. Doğum günün kutlu olsun sevgilim.

Sen benim mutluluğum, hayatımın en güzel varlığısın. Doğum günün kutlu olsun.
 
Geri
Üst