2012 Kısa Ramazan Mesajları çok güzel

M

Misafir

Forum Okuru
2012 Kısa Ramazan Mesajları çok güzel
Güzel Ramazan Mesajları
Kısa Ramazan Mesajları Güzel




Evet Sevgili Melek'ler Ramazan Ayına çok az bir zaman kaldı. Biz de site oalrak şimdiden sizlere iftar yemekleri tarifleri veriyor ve Ramazan Ayı ile ilgili diğer tüm merak edilen bilgileri paylaşıyor ve ayrıca şimdide bu konularımıza bir yenisini daha ekliyerek sizlere kısa ramazan mesajları aktarıyoruz.


oruc-310.jpg


-Mübarek Ramazan Bayramı nı sevdiklerinizle beraber sağlıklı ve huzur içinde geçirmenizi dileriz. Bayram tüm insanlığa hayırlı olsun!

Küskünlerin barıştığı, sevenlerin biraraya geldiği, rahmetle ve şefkatle dolu günlerin en değerlilerinden olan Ramazan Bayramınız kutlu olsun.

-Bir bayram gülüşü savur göklere, eski zamanlara gülücükler getirsin öyle içten samimi, gözyaşlarını bile tebessüme çevirsin. İyi Bayramlar.

Bir Ramazan Bayramı daha geldi. Bu bayramın öncelikle milletimize, İslam alemine ve de insanlığa hayırlar getirmesini Yüce Allah'tan diliyoruz.

-Kardeşliğin doğduğu, sevgilerin birleştiği, belki durgun, belki yorgun, yine de mutlu, yine de umutlu, yine de sevgi dolu nice bayramlara..

Her ilkbaharda gelinciklerin en güzel başlangıçları müjdelemesi gibi, bu bayramın da sana ve ailene mutluluk ve neşe getirmesini diliyorum... İyi bayramlar!

-Kardeşliğin doğduğu, sevgilerin birleştiği, belki durgun, belki yorgun, yine de mutlu, yine de umutlu, yine de sevgi dolu nice bayramlara...

Benim ömrümde ırmaklar vardır sularında hayallerimi yüzdürdüğüm, benim ömrümde sevdiklerim vardır bayramlar ayrı geçince üzüldüğüm. Bayramınız mübarek olsun!

-Ramazan Bayramı.nın ulusumuzun diriliğine, mazlumların kurtuluşuna, insanlığın huzur, barış ve hidayetine vesile olmasını dileriz.

Bu değerli Ramazan Bayramında, kainatın yaratıcısı ve alemlerin Rabbi bağışlayıcı ve acıyıcı yüce Allah tüm dualarınızı kabul etsin.

-Bugün ellerinizi her zamankinden daha çok açın. Avucunuza melekler gül koysun, yüreğiniz coşsun. Ramazan Bayramınız hayırlara vesile olsun.

Bugün sevinç günü, kederleri bir yana bırakıp mutlu olalım. Ramazan Bayramını doya doya yaşayalım. Hayırlı bayramlar!

-Her şeye kadir olan Yüce Allah, bizleri, doğru yoldan ve sevdiklerimizden ayırmasın! Hayırlı ve bereketli Ramazan Bayramları dileğiyle.

-Hep bir arada, sevgi dolu ve huzurlu nice bayramlar geçirmek dileğiyle, Ramazan Bayramınız kutlu olsun!

Mübarek Ramazan Bayramı tüm ulusumuza kutlu olsun. Allah tüm inananlara nice huzurlu, bereketli bayramlar nasip etsin.

-Bembeyaz yağan bir karın, ne yasanmıssa yaşansın geçmişin tüm hatalarini örtüğü gibi Ramazan ayının da senin tüm hatalarını örterek hayırlı yeni bir gelecek umud dolu yeni bir baslangıca vesile olmasını dilerim

-Gün batar usul usul...Kararır Gece... Yeniden dogar hersey.. Her sey bitti dediğin bir anda Mübarek Ramazan ayinin Gönlünde Huzur kokulu bir Gül kök salmasina vesile olmasi temennilerimle....

-Dostluklarin sevgi ile beslendigi bu Mübarek Ramazan ayinda gönlünün sevgi ile dolup tasmasini dilerim...

Mübarek Ramazan Ayi Kalbini O'nun yoluna koymayi Ellerini daim O'nun dergahina acmaya vesile olsun..

Mübarek Ramazan Ayi Kalbine önce bulut olsun yagmak icin... Sonra yagmur olsun ilahi sevgiyi yesertmek için...

Mübarek Ramazan Ayi O vermek istemeseydi ISTEMEK vermezdi gercegi dogrultusunda Ruhunda olusan hayır Dua isteginin kabulune vesile olsun....

-Mübarek Ramazan Ayi ; sana Vücudunun sihhat ve selameti olan az yemege.... Ruhunun sihhat ve selameti olan günahsiz olmaya.... dininin sihhat ve selameti olan Peygamber Efendimizin güzel ahlakina sahip olmaya vesile olsun....

-Mübarek Ramazan Ayina has RAHMET BEREKET VE MAGFIRET ile hemhal olman dileklerimle.


-Yagmur yüklü bulutlar gibi gelerek bizleri Bereketiyle donatan Ramazan ayınız Mübarek olsun...

-Cenab-i Hakk'ın kapısına ulastırmayacak yollara sapmaktan korumaya vesile olan mübarek Ramazan ayını tebrik ederim.

-Baslangiclar sonuclarin tecelli yeridir"... Rahmet ile baslayan Ramazan ayinin Kurtulus ile Tecelli bulmasi temennilerimle...

-Ramazan ayı sana bir mustu, kalbine teselli, ruhunu karanlik ruhlarin baskisindan kurtarmaya vesile olsun...

-Ramazan ayı; kalbini O'nun yoluna koymaya... Ellerini O'nun dergahına acmaya... Ruhunu doyurmaya... Kalbinin gercek vuslati bulmasina vesile olsun...

-Ahh özlemim O'na ki; O beni görür ama ben O'nu göremem arzusu ile O'na yaklaştıran Mübarek Ramazan ayiniz hayirlara vesile olsun...

-Ey iman edenler! Samimi bir tevbe ile Allah'a dönün.. Tahrim Tevbelerin geri cevrilmedigi Rahmet ve Magfiret yüklü Ramazan ayınızı tebrik eder hayırlara vesile olmasini dilerim.
 
Geri
Üst