Herşeyi Unutun Bilinmeyen Güzellik Sırları Burada !

T

TİTAN

Forum Okuru
Herşeyi Unutun Bilinmeyen Güzellik Sırları Burada !
bilinmeyen güzellik sırları
bilinmeyen güzellik önerileri



Sevgili melekler, aşağıda sıralamasını yaptığımız bilinmeyen güzellik sırları belki hiç aklınıza gelmeyen belki de önem vermediğiniz aslında çok önemli olan ufak ipuçları. Kat be kat güzel ve alımlı görünmek için yazımızı dikkatle okuyun ve uygulayın :tik:

guzel-119.jpg



Dudaklarınızın kurumasını nasıl önlersiniz?

Bol su için ve biraz bal sürün. Bal sadece cildinizi nemlendirmez, aynı zamanda cildi korur.



Kaşlarınızı nasıl güzel alırsınız ?

Bir kalemi burnunuzun yanından dik açıyla kaşınıza doğru tutun. Kalemin kaşa değdiği nokta kaşınızın başlama noktasıdır. Bu bölgenin dışındaki kılları cımbızla alın.




Gözlerinize kalemi nasıl düz çekebilirsiniz ?

Aynaya iyice yaklaşın, göz kapağınızı içinde dışa doğru hafifçe çekerek gergin bir zemin oluşturun. Göz kaleminizi kirpiklerinizin dibinden düz şekilde sürün.




Parfümünüzün duş jeliyle yıkanın.

Saçlarınızı aynı kokuyu veren şampuanla yıkayın. Aynı parfümün vücut losyonunu kullanın. Son olarak parfümünüzü boynunuza, bileklerinize sürün.



Büyük gözeneklerinizi nasıl kapatırsınız ?

Yüzünüzü temizledikten sonra gözenekleri sıkılaştırmak için tonik uygulayın. Yağsız bir fondöten tercih edin. Büyük pudra fırçası ile pudranızı sürün.




Nemlendirici seçerken nasıl karar verebilirsiniz ?

Nemlendiricilerin etiketlerini okuyun. İçindeki malzemelerini anlamaya çalışın. Diğer farklı markaların ürünleriyle karşılaştırın. Cildinize uygun olanına göre karar verin.


Saçı kısa kestirmek saçınızın uzamasını sağlar mı ?

Saçlarınızı kısa kestirmek saçlarınızın çabuk uzamasını sağlamaz ancak düzenli kestirmek saçlarınızın uçlarının daha güçlü ve kalın olmasını sağlar.


Aynı parfüm neden herkeste farklı kokuyor ?

İnsanların vücut kimyaları farklıdır. Bazıları parfüme tepki verebilir. Parfüm almadan önce mutlaka test edilmeli ve 20 dakika sonra satın alıp almamaya karar verilmeli.


Ten rengi çorap alırken neye dikkat etmeli ?

Ten rengi çorap seçiminin sırrı, çorabın renginin kolunuzun rengi ile uygun olmasıdır. Birçok kadın bacaklarına bakarak ten rengi çorap aldığı için bacak vücudun diğer taraflarından daha açık görünür.
 
Geri
Üst