Bir Erkeği Nasıl Etkilersin ?

ßeLeN

Paylaşımcı Melek
Üye
Bir Erkeği Nasıl Etkilersin ?
bir erkeği nasıl etkilersin bir erkegi nasil etkilersin kocanızı nasıl etkilersiniz
kadın ve erkek, ilişkileri, erkeği etkilemenin yolları, nasıl etkilenir, ne yapmalıyız gibi sorularınıza cevaplar burada hanımlar

Biraz da biz kadınlar onların nasıl etkileneceği ve tavlanacağı konusunda bilgiler edinelim değil mi melek’lerim
icon_smile.gif

etkilenmek-251.jpg

Erkekler kadınların gözlerini çok sever. Bunun yanında doğal güzelliği olan kadınlar makyajlı kadınlara göre daha ilgi çekicidir. Doğalken bile bakımlıymışcasına güzelseniz, her zaman üzerinizde doğal bir güzelliğiniz varsa, hiçbir zaman ter kokmuyor ya da ağız sağlığınıza dikkat ediyorsanız çok şanslısınız.
Erkeklerin aradığı kadın işte sizsiniz !
Flört etmeyi bilen kadınlar onlardan beklenen davranışları sergilemekten çok, içlerinden geldiği gibi hareket etmeyi tercih ediyor. Beğenilmek için belli bir tarzda giyinmenize, belli bir şekilde hareket etmenize gerek yok. Doğal olun, yeter.
İlk adım
Her ne kadar cesur kadınları sevdiklerini söyleseler de, erkekler seçim hakkının onlara bırakılmasını ister. Balık kovalamaca oyununu çok severler ve genelde kovalanmak değil, kovalamak isterler.
İlgi
Kesintisiz ilgi, özel olduğunu hissettirir. Her erkek kendini bulunmaz Hint kumaşı sanır. Ama bunu bir de sizin davranışlarınızdan anlarsa, ondan daha mutlu erkek olmayacaktır. Her zaman ilgi gösterirseniz, o da sizin için her şeyi yapmaya hazır olacaktır.
Yapılan bir araştırma gösteriyor ki, erkekler kadınların gülüşünü son derece erotik bulur. 100 erkeğe sevgililerinin hangi hareketlerinin onları baştan çıkardığını sorduk. Yüzde 80’i sevgililerini güldürmeyi sevdiklerini itiraf etti.
Giyinmek
Erkeklerin sadece mini etekleri ve derin dekolteleri seksi buldukları yanlış bir düşünce. Yaratıcılıklarını uyandıran her kıyafet erkekler tarafından seksi bulunur. Dökümlü kumaşlar, bacağınızı açıkta bırakan bir etek, hatlarını ortaya koyan bir bluz, erkeklerin gözünden kaçmaz. Kendinizi rahat, doğal hissettiren kıyafetler seçin.
 
Şuna bak ya pekte emin kendinden :)
Ne gusel valla hep böyle olman dileğiyle canım.. Kendine güvenini hiç kaybetme..

güvenirim tabi evliyim çünkü :)) eşim de zamanında çok uğraştı zaten beni etkilemek için ...ben hep uyuzluk ,huysuzluk yaptım ,hep sabrını taşırmaya uğraştım ..hele bi gün özellikle onun sabrını ölçmek için tüm gün huysuzluk çıkarmıştım da en sonunda dayanamadı bana bak seni şimdi evire çevire döverim demişti de o anda beni etkilemişti :))))))))))))))))) hiç öyle biri olmadığını o zaman anlamıştım ..
 
mini eteği giymenize izin vermiyorsa başbaşa olabileceğiniz bir ortamda giyin yoksa dışarda giydiğiniz an azarı yersiniz benden söylemesi :D Zaten erkekler eşlerinin sadece kendilerine süslenmesini isterler..
 
ahyyyyyyyyy vallaha ben çok utanıyorum karşı komşumun oğluna hoşlanıyorum ama benden 3 yaş büyük napsam ki?utangaçım annemde diyor ilgi göster diye ama gidipte oğlana ''benimle çıkarmısın ''diyemem ya??????????:(:(
 
Çok seviyoruuum

Ya ben onu çok seviyorum ama o bilmiyor sevdiğimi , ama aramız da kötü napmalıyım ?
 
Benim nefret etiğim onunda benden nefret ettiği bir çocuk vardı herkes bizi sevgili sanırdı ama biz kavga ederdik aslında 7/24 beraberdik ortak arkadaşlarımız vardı bi gün çok sevdiğim bi arkadaşımızın doğum günü vardı o gün hiç tartışmasız hiç tepki vermedi ben şook oldum d:) sonra beni dışarı çağırdı benden çok mu nefret ediyorsun dedi ve gözlerinin içine baktı ne hayır dedim ne evet sonra biz neyiz dedi yine benden tepki yok öyle çekip gitti (sinir) 5 ay yüzünü görmedim sesini duymadım sonra onun bana sorduklarını ben kendime sordum biz neydik??? neyse beyfendiye msj attım görüşelim diye sonra geldi oturduk o bana baktı ben ona sadece gözlerimiz konuştu sonra sarıldık ağladık bugün sırılsıklam aşığız nasıl oldu anlamadım ve şimdi o çocuk hayatımın tek vazgeçilmezi d:)
 
Geri
Üst