Furkan palalı kimdir, kaç yaşında resimleri ve biyografisi

SadmiN

♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥
Yönetici
Furkan palalı kimdir, kaç yaşında resimleri ve biyografisi
Best Model Of The World yarışmasındaki birinci erkek yarışmacımız Furkan Palalı hakkında bilgiler sunmak istiyoruz meleklerim.


Furkan Palalı 2011 best model birincisi
furkan_palali_resimleri_-3cb.jpg


Furkan Palalı 27 Ekim 1986 doğumlu. Hacettepe Üniversitesi Jeoloji Mühendisliği’nden mezun olan Furkan Palalı yakışıklılığı yanında başarılarıyla da biliniyor.

Furkan Palalı 9 sene lisanslı basketbolcu (7 sene Kombassan Konyaspor 2 sene Tofaş) olarak potalar altında görev yapan Furkan Palalı şimdide podyumlarda boy gösteriyor.

Furkan Palalı İyi derecede İngilizce yanında 1.90 boy 6 ay tiyatro eğitimi ve 2 ay yaratıcı drama eğitimi alan yakışıklı genç kısa sürede çok sayıda işlere imza attı.

furkan_palali_resimleri_5-326.jpg


Furkan Palalı Atatürk 10 Kasım defilesi (Ankara, Tekirdağ, Alanya), 29 Ekim defilesi (Bursa, Ankara, Tunceli, Konya), Fatih Sultan Mehmet Defilesi ( TRT 1), Eskişehir Fashion Week, Bursa Ece Gürselle Gelin Damat defilesi, İskenderun Prime Mall Yılbaşı defilesi, Metro Gross Market ’2010 Sonbahar katalog çekimi, Metro Gross Market ’2010 Kış katalog çekimi, Errea katalog çekimi, Milli takım forma çekimi, Spartacus Blood and Sand dizisi lansmanı, Beyaz Tv “Gülay Kuriş” için Silk & Cashmere çekimi, Beğendik Mağazası katalog çekimi, Galatasaray katalog çekimi, Küçük Sırlar (Karakter) “Aras” karakteri, Ezel (Konuk oyuncu) ve birçok tiyatro oyunu gibi deneyimleri oldu.

Furkan Palalı Şu sıralar, yakında sahnelenecek olan Tuncay Özinel, Halit Akçatepe ve Ayla Aslancan’ında aralarında olduğu “UYAN UYAN GAZİ KEMAL” adlı tiyatro oyunun provalarında yoğun bir tempo ile çalışan Furkan Palalı modacı Hüseyin Küçük’ün en çok değer verdiği mankenlerdin biri oldu.



FURKAN PALALI'NIN DİĞER RESİMLERİ İÇİN TIKLAYINIZ !
 
Geri
Üst