Esra Balamir Biyografisi

  • Konbuyu başlatan Misafir
  • Başlangıç tarihi
M

Misafir

Forum Okuru
Esra Balamir Biyografisi
Esra Balamir Hayatı
Esra Balamir Biyografisi


Yanlış hatırlamıyorsam bir dönem albümde yapmıştı Esra Balamir diye biliyorum ben :) Neyse diyor ve sizlere bu yazımızda sunucu olan Esra Balamir hakkında biyografi bilgilerini sunuyorum Melek'ler:)

esra_balamir-93.jpg



Esra Balamir Manken,Sunucu

Esra Balamir En başta şarkıcı olarak başlayan Esra Balamir Dame Ajans mankeni ve TV sunucusu Esra Balamir olarak devam etti şohrete uzanmaya, 90lı yıllarda şöhretli ve başarılı bir vj olarak Esra Balamir Yalçın Dümer ile evlendi ama Dümer Serpil Çakmaklı ile sürdüremediği evlilik hayatını Esra Balamir ile de sürdüremedi.

Esra Balamir Sunuculukta başarısını kanıtlamış tv de sabah programını sunarken olaylı bir şekilde yerini Harika Avcı'ya kaptırmıştı, ama dönen entikalar onu ortada kalmasınaneden olamadı ve Esra Balamir bir magazin programına geçti.. Ama hiç bir zaman TV de popülerliğe ulaşamazdı ve ulaşamadı da.

Esra Balamir Birden alakasız kişilerden telefonlar almaya başladı, neden nerden nasıl falan diye merak içinde olayı araştırınca telefon numarasını Yeliz Yeşilmen'in önüne gelen herkese verdiğini hatta dağıttığını öğrendi, medya olayın üzerine gidince yine biraz gündem oluştu.

Esra Balamirin İsmi çapkına çıktı çünkü yanında kim olurda olsun fotoğraflardan kaçmadı maskeler falan da takmadı, aslında yanındakiler tanıdıklarıydı, ama aşk hayatında da Esra Balamir gizlilikten hoşlanmayan Esra aşk yaşadıklarıyla da pozlar verdi.
 

Benzer Diğer Konularımız !

M
Cevaplar
2
Görüntüleme
3K
Misafir
M
Geri
Üst