2012 Twigy Yağmur Botları

PaSikA

Yeni Üye
Üye
2012 Twigy Yağmur Botları
twigy, 2012, sonbahar, yağmur botları, çizmeleri, modelleri, desenleri, hakkında detaylı bilgiler burada


yagmurbotlari-3f.jpg


Twigy çoktan yaz mevsimini sona erdirip sonbahar ve kış için kreasyon hazırlamaya başlamış melekler...Son iki sezondur çok tutulan yağmur botları bu sonbahar-kış sezonundada gözde olacak gibi bizden söylemesi...


Sıcak yaz aylarına veda eden; sonbahar ve kış aylarına ‘sımsıcak’ bir koleksiyonla ‘merhaba’ diyen Twigy, 60’tan fazla modelin bulunduğu yağmur çizmesi koleksiyonunu hazırladı. Sonbahar için ince tabanlı; kış ayları için kalın ve sıcak iç dokulu çizme modelleri arasında topuklu tasarımlar da bulunuyor.

Türkiye’nin en sevilen terlik markası Twigy, sonbahar yağmurlarını farklı renk ve tasarımdaki yağmur çizmeleriyle karşılayacak. Tüm dünyada moda olan ve hem konfor, hem de şıklık vadeden yağmur çizmelerine farklı bir yorum katan Twigy; 60’tan fazla model ile sonbahar ve kış yağmurlarına hazır...

Sonbahar için tasarlanan ince dokulu yağmur çizmelerinin yanı sıra; koleksiyonda soğuk kış ayları için üşütmeyen ve terletmeyen çizmeler de bulunuyor. Kalın tabanlı kışlık yağmur çizmesi serisinde bulunan farklı modeller; miflon, yün ve tüylü iç dokularıyla bu kış tercih sebebi olacak.

Düz tabanlı çizme kullanmayı tercih etmeyenler için, bu yılın koleksiyonunda, kısa konçlu topuklu yağmur botları ve dolgu tabanlı çizmeler alternatif oluşturuyor.

Düz renkteki çizmelerin yanı sıra; leopar, çizgi roman, gazete, yılan, zigzag, ekose, dantel ve çiçek baskılarının uygulandığı yağmur çizmelerinde farklı dokular da bir arada kullanıldı. Anorak, deri görünüm ve tüylü dış yüzeyi olan ‘ayak yağmurlukları’, kendi modasını yaratmak isteyen herkesi Twigy mağazalarına bekliyor.
 
Geri
Üst