Facebook Duvar Gizlilik Ayarları Burada!

T

TİTAN

Forum Okuru
Facebook Duvar Gizlilik Ayarları Burada!
facebook duvar gizlilik ayarları nasıl kapatılır ne yapmam lazım duvarıma başkaları yazmasın anlatımı açıklaması ile ilgili bilgiler burada melekler
Facebook modası her geçen gün artarak hızla yayılıyor melekler :) Buna bağlı olarak ta bu paylaşım ağının püf noktalarını pek çok kişi merak ediyor ve araştırıyorlar.Daha önce sizlere forumumuzdan facebook sohbet geçmişini temizleme ve facebooku eskiye döndürme ipuçları gibi bazı konularda bilgiler vermiştik.Şimdi de merak edenler için facebook duvar gizlilik ayarlarını ya da başka bir deyişle facebookta duvar kapatma hakkında paylaşımda bulunacağız :)



face-2e1.jpg




Profilinizdeki belirli öğeleri kimlerin görebileceğini, her Facebook sayfasının üstünde yer alan “Hesap” açılır menüsünden erişilebilecek olan “Gizlilik Ayarları” sayfanızdan kontrol edebilirsiniz.

Belirli bir Duvar haberini kaldırmak için:

Farenizi, Duvar haberinin sağ köşesine götürün
“Kaldır” düğmesine tıklayın

Duvarınızda görülebilecek içerik türlerini kontrol etmek için:

Sağ üst köşedeki “Hesap” açılır menüsünden “Gizlilik Ayarları” sayfasına gidin
“Profil Bilgileri” bağlantısına tıklayın.

“Gönderilerim” ve “Arkadaşların Gönderileri” kısımlarını istediğiniz gizlilik düzeyinde güncelleyin. Örneğin, Duvarınızı yalnızca arkadaşlarınızın görebilmesini istiyorsanız, ayarları bu iki seçenek için de “Sadece Arkadaşlarım” şeklinde düzenlemeniz yeterlidir.

Belirli uygulamalar tarafından yayınlanan Duvar haberlerini kapatmak için:

“Hesap” açılır menüsünden “Uygulama Ayarları” sayfasına gidin.
Düzenlemek istediğiniz uygulamanın yanındaki “Ayarları Düzenle” bağlantısına tıklayın.
Açılan kutuda “Ek İzinler” sekmesini seçin ve “Yakınlardaki aktivitelerimi Duvarımda yayınla” onay kutusunun işaretini kaldırın.
“Tamam” düğmesine tıklayın.

Bu kadar basit,haydi kolay gelsin faceseverler :tik:
 
bir soru

açıkcası yeni facebook da duvara gönderi izinleri yok ben arkdaşlarımın veya bir başkasının duvarıma yazi yazmasini istemiyorum nasil yapabilirim ? resimli anlatim yapabilirmisiniz ?
 
Sayın misafirimiz,
Öncelikle aşağıdaki resimde göründüğü gibi ” Hesap ayarları ” sekmesine tıklayınız.Daha sonrasında gizlilik ayarları sekmesine tıklayınız.


duvar-kapama-1-39.jpg



Sonrasında burada karşınıza çıkan ekranda bulunan ” Ayarları özelleştir ” sekmesine tıklayınız.
Bu bölümde aşağıdaki resimde göründüğü gibi ” Arkadaşlarım Duvarıma bir şeyler gönderebilir ” sekmesini eğer aktif ise etkisizleştirirseniz artık kimse duvarınıza yazı yazamaz.Duvarı tamamen kapatmış olacaksınız.Artık kimse duvarınızda yazı paylaşamaz.


duvar-kapama-2-1a.jpg
 
Gönderileri yoruma ve beğeniye kapatmak istiyorum o nasl olucak ? aynı şekilde resimleride sanırım böyle bir ayar yok eski gibi
 
ben duvarımda fotoğraf paylaştım arkadaşlar alıp kendi duvarına koymşlar.resmimi görsünler ama kendi duvarlarında paylaşmasına nasıl engel olucam
 
arkadaşlar bu işlemin yenisi gizlilik ayarlarına girin gösterdiği yerden sonra sol tarafta zaman tüneli ve etiketleme var ona tıklatın sonra en üste zaman tünelimde kimler paylaşımda bulunabilir var onu sadece ben yapın ve anasayfaya gelip facebook kullanmaya devam edin :)
 
arkadaşlar bişey sormak istiyorum. bizim yazdıklarımızı falan durumlarımız paylaşılabiliyo artık biliyosunuzki..ben bunu engellemek istiyorum ama çok aradım bulamadım bikaç arkadaşımda gördüm herkesin sayfasında durumlarının altında beğen-yorum yap-paylaş yazarken onlarda paylaşma seçeneği yok.. nasıl yaptıklarını sordum ama onlar da bilmiyo bilen varsa yardımcı olabilirmi lazım da..?
 
Geri
Üst