Facebook Duvar Yazıları Nasıl Kapatılır

  • Konbuyu başlatan Misafir
  • Başlangıç tarihi
M

Misafir

Forum Okuru
Facebook Duvar Yazıları Nasıl Kapatılır
Facebook Duvar Yazıları Kapat
Facebook Duvar Yazıları Nasıl Kapatılır


Merhaba Sevgili Melek'ler ve Facebook Duvar Yazıları Kapatmak isteyen siz sevgili misafirler, bu yazımızda Facebook Duvar Yazıları Nasıl Kapatılır öğreniyoruz hepbirlikte...

face1-15b.jpg



Facebook’un duvar ayarları uzun bir süredir sıkıntılı. Bundan önce yapılan bir değişiklik yüzünden her yaptığımız (fotoğraflara yapılan yorumlar, ilişki/din/hobi v.b değişiklikler) maalesef duvarımızda yer alıyor. Var olan ayarlar hala bunu engellemeye yetmiyor.

Yine birkaç ufak ayar mevcut. Hesap -> Gizlilik Ayarları -> Profil Bilgileri yolunu izleyerek, birçok seçeneğe ulaşabilirsiniz. Bunlardan aşağıda görünen 2 tanesi duvar ayarları için önemli




İlk ayar duvarınıza gönderilen her şeyin kimler tarafından görüleceğiyle ilgili. Duvarı yalnızca size açamıyorsunuz, fakat arkadaş grupları oluşturarak; duvarınıza gönderilenleri yalnızca belirli kişilere de açabilirsiniz.

Arkadaşlar Facebook da duvarınızı kapatmassanız istemediğiniz kişiler tarafından yazılan yazılar oldukça rahatsız edici bunu biliyoruz öyleyse Bu rahatsız edici durumu engellemek siizn elinizde aşağıdaki yolu izliyerek Facebook Duvarınızı Kapatabilirsiniz.
 
Geri
Üst