2008-2009 Sonbahar Kış modası Ayakkabı Botlar

PaSikA

Yeni Üye
Üye
2008-2009 Sonbahar Kış modası Ayakkabı Botlar
sonbahar kış ayakkabı modelleri 2009 sonbahar ayakkabı modelleri 2009 botlar


2008-2009 Sonbahar Kış modası, ayakkabı botlar ile renklenecek. Ayakkabıyla bot arasındaki ayakkabı botlar, bu sezonun en stilize aksesuarlarından biri, defilelerden de eksik olmuyor.
Gwyneth Paltrow ve Madonna gibi ünlüler bu modanın bayrağını taşıyorlar. Gwyneth Paltrow’un 1500 dolarlık bağcıklı Givenchy ayakkabı botları, yıldızın ayağında görüldükten sonra peynir ekmek gibi kapışıldı.

Ayakkabı Botları Nasıl Giymeli?

Ayakkabı botları giymek zorlu bir iş. Öncelikle eteğinizin kısa olması lazım. Örneğin bir mini elbiseyle harikalar yaratabilirsiniz.
Bu bot modeli, uzun tunik ve dar kot pantolon kombinasyonlarına da yakışıyor. Bu botlar, görünmek için varlar, onları uzun elbiseler ya da bol pantolonlar altına saklamaya çalışmayın. Ayakkabı botlar opak külotlu çoraplara da çok iyi gidiyor.
Unutmayın, yanlış giyilen ayakkabı botlar, sizi toynaklı bir canlıya dönüştürebilir ya da bacaklarınızı kalın gösterebilir. Kalın bilekleriniz ve çok geniş kalçalarınız varsa, biraz daha sade bir modeli tercih etmelisiniz. Bacaklarınızı uzun göstermek için, ayakkabı ile aynı renk çorap giymelisiniz.

İşte 2008 Sonbahar ve 2009 Kış aylarında trend olacak kısa ayakkabı bot modelleri..








 
Son düzenleme:
Cevap: 2008-2009 Sonbahar Kış modası Ayakkabı Botlar

Tek kelimeyle iğrençlerrrrrrrrr
 
Cevap: 2008-2009 Sonbahar Kış modası Ayakkabı Botlar

beyaz-kisa-bot.jpg


Sadece bu oda kot altına..teşekkürler arkadaşım
 
Geri
Üst