2009 saç kaynağı,postiş,çıtçıt-saç modelleri-sac stilleri-saç şekilleri:

M

Misafir

Forum Okuru
2009 saç kaynağı,postiş,çıtçıt-saç modelleri-sac stilleri-saç şekilleri:
postiş saç modelleri postiş modelleri çıtçıtlı saç postişli bakımı
Bir ara bende postiş kullanmıştım:) Ama tabikide arada değişiklik olsun diye :) saçlarımın rengini açtırim derken kuaför geçinen mahluklara kurban gittiğim için saçlarımı kısacık kestirmiştim.Can sıkıntısından bunalım yaşarken imdadıma postiş yetişti:):)Benim postişim uzun at kuyruğu modeli ateş kızılıydı,başta takınca düşecekmiş gibi his veriyor ''ya toplum içersinde düşerse'' diye endişe ediyorsunuz ama bir kaç saat sonra kafanızı bir sağa bir sola sallama denemeleri sonucunda anlıyorsunuz ki düşmeyecek:D:D İşte o anda yüzünüze garip şeytani bir gülümseme geliyor '' he he heee düşmez düşmez benim saçım gibi kimse bilmez'':laugh:

Postiş bakımı biraz ince bir işdir ve alırken %100 olmasada %70 gerçek saç karışımı olmasına dikkat ediniz.Aksi halde postişiniz bir kaç kullanım sonucunda dolaşır ve onu açarken postiş diye bişey kalmaz elinizde bir yumak haline döner:)
Postişinizin bakımı için bir leğene ılık su ve bol miktarda saç kremi ilave edin postişinizi bir gece o suda bekletin,sabahı iri dişli bir tarakla yavaş yavaş kırmadan tarayın:):)


Evvet postiş üzerine RüYaM'dan tavsiyeler bitti:D:D
Şimdi birde saç uzmanlarının tavsiyelerine kulak verelim :):)


2009 SAÇ KAYNAĞI,POSTİŞ,ÇITÇIT-SAÇ MODELLERİ-SAC STİLLERİ-SAÇ ŞEKİLLERİ:



Kısa sürede uzun dalgalı saçlara ya da farklı renkli saçlara sahip olmak ister misiniz? Yeni üretilen bir sistem Çıt Çıt Saç sistemi ile hiç fark edilmeden saçlarınızı birkaç dakika içerisinde uzun saçtan kısa saça veya kısa saçtan uzun saça dönüştürebilirsiniz. Bekleme sürenizi ortadan kaldırarak, saçınıza sadece birkaç dakika içinde dolgunluk ve hacim katabilirsiniz. Çıt Çıt Saç Sistemleri, ayrı parçalar halinde gelen ve uğraş gerektiren saç eklentileri yerine birçok aşamanın bir araya getirilerek oluşturduğu, takılması kolay bir tek bir parça
şeklindedir.

postis-sac-modelleri1-6822.jpg


postis-sac-modelleri2-4819.jpg


postis-sac-modelleri3-5008.jpg

postis-sac-modelleri4-8231.jpg





Saçlarınızı renklendirin!

Protein bakımından zengin %100 doğal saçlardan elde edilen pratik-gölge saçlar, 11 renk. Bu Çıt Çıt saçların profesyonel olarak boyanıp gölgelendirilebilir olmaları özellikleri yanı sıra saç kıvırtma maşası ile kıvırtılabilir, perma işlemi görebilir ve düz fön çekilebilirler. Bu sistemin set çantası içerisine 1 adet 40cm uzunluğunda gölge ilave ediliyor. Bu pratik gölgeler saçlara ayırıcı bir özellik kazandırırlar.



postis-sac-modelleri5-2897.jpg


postis-sac-modelleri6-9791.jpg


postis-sac-modelleri9-3247.jpg


postis-sac-modelleri10-5675.jpg



 
Cok guzeller,ben de kullanmistim bir ara,balyaj yaptirmistim ve sacim yanmisti,sacimdan yanan yerleri daha sonra kestirmistim yinede biraz acayip olmustu,o donem kullanmistim,guzelde cok da zor kullaniliyor.Cit cit olanlari daha iyi araya biraz renk katmak bazen iyi oluyor.
 
ben hiç kullanmadım ama denemek istiyorum birgün, yaptırdığımda yorumlarımı paylaşırım
 
Ben çok kullanndım..çok pratik..saçımla aynı tonu bulmuştum.arkada kelebek tokayla tutturulanlrdandı..dalgalı toplanmış saç modeli idi.çalışırken hergün fön çektirme derdinden kurtarmıştı beni..tavsiye ederim herkese..
 
Geri
Üst