aynen bende 3 yastıkla yatıyorum baş yastığımın altına bi iki giymediğim elbisemi koyuyorum kaymasın diye birini göbeğimin altına koyuyorum birini bacak arama sıkıştırıyorum sırtımıda ya eşime dayıyorum yada yorgan sıkıştırıyorum
aha aynı ben. Bende 3 yastıkla yatıyom ama benim bütün gecem yastık savaşıyla geçiyor yok kayar yok yere düşer tuvalate kalkınca tüm yastıklar bir tarafa dağılır. Birde bizim yatak visco bugüne kadar acayip rahattı ama artık maalesef dönemiyorum annemin yatağına gidiyorum o yaylı diye ama o yatak bizimkinden küçük bu sefer yastıklarım sığmıyor hergece odadan odaya savaş halindeyim anlayacağınız 🙂
aha aynı ben. Bende 3 yastıkla yatıyom ama benim bütün gecem yastık savaşıyla geçiyor yok kayar yok yere düşer tuvalate kalkınca tüm yastıklar bir tarafa dağılır. Birde bizim yatak visco bugüne kadar acayip rahattı ama artık maalesef dönemiyorum annemin yatağına gidiyorum o yaylı diye ama o yatak bizimkinden küçük bu sefer yastıklarım sığmıyor hergece odadan odaya savaş halindeyim anlayacağınız 🙂
sorma yaaa ay bide benim eşim 1 sene işsizdi ya uyuz oluyom şu okula diyodu 45 dk bi zil bi de 3 tane birden çalıyo, tenefüs bitti, öğrenci birde öğretmen manyakmı bunnar ne bizim taşınma şansımızda yok kendi evimiz birde üstelik
yapcak bişi yok mecbur esyalrı sıkıstırcaz bişeklde bende sandıgım vardı oyma mecbur atamadmda oturma odasına koydum dekor gibi odala rhep dolu napcaz ya benm korkum sımdı ıns aldgm oda takımı odaya sıgar hıc hesap etmedım onu ben=( odam uzun dar bi oda cunku=)