canım benim ilk defa gittiğin bir doktorun söylediklerini çok takma. Yani şu anlamda diyorum senin kendi doktorunda Ada kızımızın tüm gelişim bilgileri var ve yaptığı ölçümleri geçmişle kıyaslıyor ona göre yorum yapıyor ama ilk gittiğin doktorda bu bilgiler yok dolayısıyla önce olması falan çok sağlıklı yorumlar değil mesela ben memorial hastanesine gidince bizim kız nerdeyse 21 gün önde çıkıyor ordaki doktorun gözleri fırlıyor görmen lazım ama kendi doktorumda tüm gelişimimiz var ve biliyorumki kızımda sorun yok sadece yapısal olarak iri ve öyle üç hafta falanda önde değil. Kilo meseleside aletten alete oldukça değişiyor o yüzden sen kendi doktorunun ölçümünü dikkate al pazartesiyi bekle. Dönme konusundada şimdi dönebildiğine göre yine dönebilir önemli olan 35. hafta sonraki pozisyonu belki daha önceki haftalardada döndü sen farketmedin doktorda hep aynı pozisyonda denk gelmiş olabilirsiniz. Kısaca hiçbiri sorun değil bebişin gayet iyi bak dil bile çıkarmış maaşallah Ada kızımıza sen boşyere üzme kendini annesi