2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Kız bırak minyon olsun çocuk ne üzülüyon sen gelişimiyle ilgilen annesi. Ay valla hepimiz ayrı manyağız ben kızım toraman diye ağlarım sen çiroz diye birisi önde diye birisi geride diye valla bizim topluca rehabilitasyona ihtiyacımız var

ben bugün dışardayım çalışıyorum olabildiğince takipteyim analarrr

Kolay gelsin bebeğem

Ölçülerini almadınmı mobilyanın hemen aldığınız yeri ara ölçülerini not et akşam eve gidincede odayı ölçüp yerleşme düzeni belirle şekerim ki bi sorun olursa şimdiden müdahale edebilesin.

günaydın hamiş melekler 🙂

asfada üzme canım kendini ultrason aletleri doğru ölçmüyor bazen. bende bugün sağlık ocağından kan sonuçlarımı aldım. malesef çok düşük çıktı. ilacımı değiştirdiler. doktorun sana hiç kan tahlili yapmadı mı diye sordular sinir oldum.adam bir tek hamileliğin başında test yaptı sonra hak getire. o zaman değerlerim çok iyiydi şimdi yerlerde sürünüyor.

elh nerde bu arada geberteceğim onu. gece beni ne kadar ağlattı

aaaaaa size ne anlatcam, dün gece rüyamda sizinle buluştum. birinin eviymiş ama ev sahibi hiç yanımızda durmadı, bizde hep dedikodusunu yaptık yanımıza niye gelmiyor diye, ama bi yandanda ikram edilen pasta börekleri hüpletiyoruz sürekli. resmini görmediklerime bile kafamda bir tip çizmişim, hepinizle tanıştım anlayacağınız 🙂

canım kafa büyüklüğüne takılma
benimkide küçük çıkmıştı ödümüz kopmuştu sonra düzeldi
kilosuda az değilki canım kaçıncı haftan senin
benim 31+2 de 1700 dü...

taktık birbirimize zaten 🙂

bende rüyamda tv izliyorum kaza haberi var. elh ölmüş. nasıl ağladım. topiğe girmeye çalışıyorum sizin haberiniz var mı diye. ağlaya ağlaya uyandım.