2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
günaydın kızlar selen hoşgeldin sista odan hayırlı olsun canım benimkide çok kokuyodu ilk geldiğinde sildikçe azalıyo sanki

günaydın hamiş melekler 🙂

asfada üzme canım kendini ultrason aletleri doğru ölçmüyor bazen. bende bugün sağlık ocağından kan sonuçlarımı aldım. malesef çok düşük çıktı. ilacımı değiştirdiler. doktorun sana hiç kan tahlili yapmadı mı diye sordular sinir oldum.adam bir tek hamileliğin başında test yaptı sonra hak getire. o zaman değerlerim çok iyiydi şimdi yerlerde sürünüyor.

elh nerde bu arada geberteceğim onu. gece beni ne kadar ağlattı :tsk:

Günaydın şekerim
Benim doktorum ilk başta bide 24. haftada yaptı ama ikisindede sonuçlar iyi çıkmasına rağmen dermir hapı verdi nasılsa düşecek türk kadınının %80 inde düşer o yüzden kullanman gerekiyor dedi valla.
Anlaşılan dün gece totosu açıkta kalan sensin. Elh neyaptı rüyanda sana ??

ya kızlar benim oğluş bu ara az haraketli bu durumda beni üzüyor korkutuyor sürekli kalp atışı dinlemeye gitmezsem rahat edemiyorum sizinkiler nasıl?

bu bebeklerin hareketleri cok dengesiz canım geçenlerde ben de aynı sorunu yaşadım soluğu dr.da aldım ama bir sorun cıkmadı.gerci sorun cıktı ama hareketleri ile alakalı bişey değil.
neyse işte stres yorgunluk ya da bebeğe bağlı olarak değişebiliyor.ben stresli bir dönemde olduğumdan ya durmadan tepiniyor ya da çok az hareket ediyor.dr sana normal diyorsa kafana takılmasın canım

Günaydın şekerim
Benim doktorum ilk başta bide 24. haftada yaptı ama ikisindede sonuçlar iyi çıkmasına rağmen dermir hapı verdi nasılsa düşecek türk kadınının %80 inde düşer o yüzden kullanman gerekiyor dedi valla.
Anlaşılan dün gece totosu açıkta kalan sensin. Elh neyaptı rüyanda sana ??

bana da ilk aylarımda yapıldı o testler bir daha da yapmadı. hemşire de diyor her ay bu testlerin olması gerek.kansızlık bebeğin gelişimini etkiler dedi. aman ne bileyim hepsi farklı konuşuyor kafam karıştı.

elh de rüyamda ölmüştü zeynep ya. valla totomda açıktı zaten hava sıcak diye. çok ağladım gece gece

Geri