bal kavanozu
Hamiş Melek
günaydın kızlar selen hoşgeldin sista odan hayırlı olsun canım benimkide çok kokuyodu ilk geldiğinde sildikçe azalıyo sanki
günaydın hamiş melekler 🙂
asfada üzme canım kendini ultrason aletleri doğru ölçmüyor bazen. bende bugün sağlık ocağından kan sonuçlarımı aldım. malesef çok düşük çıktı. ilacımı değiştirdiler. doktorun sana hiç kan tahlili yapmadı mı diye sordular sinir oldum.adam bir tek hamileliğin başında test yaptı sonra hak getire. o zaman değerlerim çok iyiydi şimdi yerlerde sürünüyor.
elh nerde bu arada geberteceğim onu. gece beni ne kadar ağlattı![]()
dur bende bi çay alim de keyfimizi gıcırlaştıralım
![]()

ya kızlar benim oğluş bu ara az haraketli bu durumda beni üzüyor korkutuyor sürekli kalp atışı dinlemeye gitmezsem rahat edemiyorum sizinkiler nasıl?
taktık birbirimize zaten 🙂
bende rüyamda tv izliyorum kaza haberi var. elh ölmüş. nasıl ağladım. topiğe girmeye çalışıyorum sizin haberiniz var mı diye. ağlaya ağlaya uyandım.
günaydın pembikkkkızlar günaydın..asfa üzme kendini daha kg alır hem önemli olan gelişimi ve sağlığı.bunlarda sorun yoksa canını sıkma
Günaydın şekerim
Benim doktorum ilk başta bide 24. haftada yaptı ama ikisindede sonuçlar iyi çıkmasına rağmen dermir hapı verdi nasılsa düşecek türk kadınının %80 inde düşer o yüzden kullanman gerekiyor dedi valla.
Anlaşılan dün gece totosu açıkta kalan sensin. Elh neyaptı rüyanda sana ??