esmer80 Yeni Üye Üye 22 Nisan 2010 #12.651 selammmmmmmmm nabersiniz oğlişimim töreni vardı okulda oraya gittim geldim işteyim yine herkesler nasılllll
selammmmmmmmm nabersiniz oğlişimim töreni vardı okulda oraya gittim geldim işteyim yine herkesler nasılllll
A archimim Yeni Üye Üye 22 Nisan 2010 #12.652 arceya' Alıntı: tamam stop cevabı aldım stop daha da gelmem davosa stop :çitos: Genişletmek için tıkla ... hey heyy hey hey heyyyyy bal kavanozu' Alıntı: kızlar ya karnım çok kötü geriliyo sanki çatlıycak bu aralar off varmı çatlamaya başlayan Genişletmek için tıkla ... yok daha çatlamadım ama eli kulağındadır. daha 2 ayım var ve göbek kocaman 🙁
arceya' Alıntı: tamam stop cevabı aldım stop daha da gelmem davosa stop :çitos: Genişletmek için tıkla ... hey heyy hey hey heyyyyy bal kavanozu' Alıntı: kızlar ya karnım çok kötü geriliyo sanki çatlıycak bu aralar off varmı çatlamaya başlayan Genişletmek için tıkla ... yok daha çatlamadım ama eli kulağındadır. daha 2 ayım var ve göbek kocaman 🙁
bal kavanozu Hamiş Melek 22 Nisan 2010 #12.653 archimim' Alıntı: hey heyy hey hey heyyyyy yok daha çatlamadım ama eli kulağındadır. daha 2 ayım var ve göbek kocaman 🙁 Genişletmek için tıkla ... aynen ya daha iki ay var ve bu göbek daha ne kadar büyüycek merak ediyorum
archimim' Alıntı: hey heyy hey hey heyyyyy yok daha çatlamadım ama eli kulağındadır. daha 2 ayım var ve göbek kocaman 🙁 Genişletmek için tıkla ... aynen ya daha iki ay var ve bu göbek daha ne kadar büyüycek merak ediyorum
arceya Yeni Üye Üye 22 Nisan 2010 #12.654 archimim' Alıntı: hey heyy hey hey heyyyyy yok daha çatlamadım ama eli kulağındadır. daha 2 ayım var ve göbek kocaman 🙁 Genişletmek için tıkla ... bal kavanozu' Alıntı: aynen ya daha iki ay var ve bu göbek daha ne kadar büyüycek merak ediyorum Genişletmek için tıkla ... heh işte onu ben de çok merak ediyorum benim de kocaman oldu ya
archimim' Alıntı: hey heyy hey hey heyyyyy yok daha çatlamadım ama eli kulağındadır. daha 2 ayım var ve göbek kocaman 🙁 Genişletmek için tıkla ... bal kavanozu' Alıntı: aynen ya daha iki ay var ve bu göbek daha ne kadar büyüycek merak ediyorum Genişletmek için tıkla ... heh işte onu ben de çok merak ediyorum benim de kocaman oldu ya
pembik Hamiş Melek 22 Nisan 2010 #12.655 selenn' Alıntı: sizin iş yerinizdede varmı öle taraf tutma.ya adam resmen bazılarının hatasını görmüyo Genişletmek için tıkla ... her yerde var canım bu tip sorunlar
selenn' Alıntı: sizin iş yerinizdede varmı öle taraf tutma.ya adam resmen bazılarının hatasını görmüyo Genişletmek için tıkla ... her yerde var canım bu tip sorunlar
A archimim Yeni Üye Üye 22 Nisan 2010 #12.656 esmer80' Alıntı: selammmmmmmmm nabersiniz oğlişimim töreni vardı okulda oraya gittim geldim işteyim yine herkesler nasılllll Genişletmek için tıkla ... iyiyiz esmercim hamiş olmayanları hamiş bırakmaya devam ediyorum tam gaz 🙂
esmer80' Alıntı: selammmmmmmmm nabersiniz oğlişimim töreni vardı okulda oraya gittim geldim işteyim yine herkesler nasılllll Genişletmek için tıkla ... iyiyiz esmercim hamiş olmayanları hamiş bırakmaya devam ediyorum tam gaz 🙂
selenn Yeni Üye Üye 22 Nisan 2010 #12.657 pembik' Alıntı: her yerde var canım bu tip sorunlar Genişletmek için tıkla ... tamam da bizim ki çok büyük haksızlık yapıyo.hastalığa bile izin alman çok zor.çok sıkı tutuyo yaa.yatalak olduktan sonra öle izin verir 🙂
pembik' Alıntı: her yerde var canım bu tip sorunlar Genişletmek için tıkla ... tamam da bizim ki çok büyük haksızlık yapıyo.hastalığa bile izin alman çok zor.çok sıkı tutuyo yaa.yatalak olduktan sonra öle izin verir 🙂
arceya Yeni Üye Üye 22 Nisan 2010 #12.659 selenn' Alıntı: tamam da bizim ki çok büyük haksızlık yapıyo.hastalığa bile izin alman çok zor.çok sıkı tutuyo yaa.yatalak olduktan sonra öle izin verir 🙂 Genişletmek için tıkla ... selenn' Alıntı: şuanda başımı oynatacak halim yok desem yeridir Genişletmek için tıkla ... boşver canım ya bazı işyerleri öyle maalesef.. doğumdan sonra çalışacak mısn
selenn' Alıntı: tamam da bizim ki çok büyük haksızlık yapıyo.hastalığa bile izin alman çok zor.çok sıkı tutuyo yaa.yatalak olduktan sonra öle izin verir 🙂 Genişletmek için tıkla ... selenn' Alıntı: şuanda başımı oynatacak halim yok desem yeridir Genişletmek için tıkla ... boşver canım ya bazı işyerleri öyle maalesef.. doğumdan sonra çalışacak mısn
asneba Yeni Üye Üye 22 Nisan 2010 #12.660 bal kavanozu' Alıntı: kızlar ya karnım çok kötü geriliyo sanki çatlıycak bu aralar off varmı çatlamaya başlayan Genişletmek için tıkla ... ben çatladım karnımın alt tarafından ve ençok buna üzüldüm.bukadar kılo alırsam çatlarım tabı.inş. bukadarla az kalır.şimdi sık sık bebe yağı suruyom:küstüm:
bal kavanozu' Alıntı: kızlar ya karnım çok kötü geriliyo sanki çatlıycak bu aralar off varmı çatlamaya başlayan Genişletmek için tıkla ... ben çatladım karnımın alt tarafından ve ençok buna üzüldüm.bukadar kılo alırsam çatlarım tabı.inş. bukadarla az kalır.şimdi sık sık bebe yağı suruyom:küstüm: