2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
sende gel dörtlenelim.

ya sorma evi aradım babam dedi annen teyzende. teyzemde bizim burda oturuyor
aradım dedim ben senle eminönüne gidecektim niye geldin 🙂. neyse gel akşama dönelim beraber dedi.

benim annem yarın müsait canım malum durumlardan ötürü abimi uzun süre yalnız bırakmak istemiyor

özur dılerım pambıkım cevabını göremeden cıkmak zorunda klaldım, bızde evlenmeden öznce ezdırdı eşim benı sonradan aklı başına geldı totosuna koydum tekmeyı 6 ay agladı akıllandı. enınde sonunda dogru yolu buldular ama boşver uzulme. sonunda rahat etmışsınız.

kızlar çilekler tam kıvamında alın yıyın bu hafta bol bol
her akşam yarım kg. hem de taze taze alıyorum hergün.
bu arada çok ilginç birşey anlatayım, bundan bir kaç yıl önceydi daha bizim elazığdaki tesis yapım aşamasında, kontrol için gitmiştik. tesisde elazığ ile d.bakırın tam ortasında neese tesise giderken yol kenarında köylüler dizilmişler bişiler satıyorlar, önce bilemedim sonra şoförü durdurdum bi baktım ki çilekmiş. ama bööle minicik, fındık kadar ve açık pembe. köylüye ayıp olmasın diye aldım 1 kg. neese tesise geldik ben unutmuşum bile çileği, çaycı yıkayıp getirmiş, aman allahım o nasıl bir lezzet. anladım ki ben hayatımda hiç çilek yememişim.

soora ankarayada getirmeye kalktım, kutuya koymama rağmen hep suları akmıştı milletin çantasına felan. sırf laf etmesinler diye bekledim, herkes inince aldım kutuyu indim ben de...

özur dılerım pambıkım cevabını göremeden cıkmak zorunda klaldım, bızde evlenmeden öznce ezdırdı eşim benı sonradan aklı başına geldı totosuna koydum tekmeyı 6 ay agladı akıllandı. enınde sonunda dogru yolu buldular ama boşver uzulme. sonunda rahat etmışsınız.

kızlar çilekler tam kıvamında alın yıyın bu hafta bol bol

anaa bizim gibi desene ben de 10 ay falan süründürdüm önce sonra akıllandılar ailecek:baby:

her akşam yarım kg. hem de taze taze alıyorum hergün.
bu arada çok ilginç birşey anlatayım, bundan bir kaç yıl önceydi daha bizim elazığdaki tesis yapım aşamasında, kontrol için gitmiştik. tesisde elazığ ile d.bakırın tam ortasında neese tesise giderken yol kenarında köylüler dizilmişler bişiler satıyorlar, önce bilemedim sonra şoförü durdurdum bi baktım ki çilekmiş. ama bööle minicik, fındık kadar ve açık pembe. köylüye ayıp olmasın diye aldım 1 kg. neese tesise geldik ben unutmuşum bile çileği, çaycı yıkayıp getirmiş, aman allahım o nasıl bir lezzet. anladım ki ben hayatımda hiç çilek yememişim.

bız alışmışız böyle koca koca kıpkırmızı hormonlu çileklerı gerçegını görunce begenmiyoruz tabi , ama lezzet harıka bılıyorum o çileklerı ama buralarda bulmak ımkansız anca köylerde. valla çilek bagımlısı oldum bende bu aralar her gece 1 çanak yıyorum, erikte yemek ıstıyorum ama tuza bandıgım ıçın vazgeçiyorum az yıyorum.

demek totoya bır sut yemeden akıllamıyorlar desene, ıyı kı ayrılmışım o dönem 6 ay ağladım ama sonrasında ben rahat ettım.

evt aynen ben de cok ağladım üzüldüm ama evliliğimi kurtarmıs oldum planlı değildi bunların hicbiri ama herseyde bir hayır var derler ya o hesap o ayrılığımız sebebi ile bana karsı hepsi mesafeli durdular aman karısmayalım bi deli bırakır gider bizim oglanı gene diye cunku nisandan 15 gün sonra verdim eline bohcaları adamın :Laie_23:

ya öff yarın tatil bugünde bu kadar uzun toplantımı olur ? bu kadar yoğun işmi olur? şu patron iyice boğuyo beni varya.izin istesen izin yok mazeret bildiremezsinn bu kadar katıı bi müdürmü olur yaaa.hemde çalışanlar içinde taraf tutuyo 🙁(

Geri