2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
evt aynen ben de cok ağladım üzüldüm ama evliliğimi kurtarmıs oldum planlı değildi bunların hicbiri ama herseyde bir hayır var derler ya o hesap o ayrılığımız sebebi ile bana karsı hepsi mesafeli durdular aman karısmayalım bi deli bırakır gider bizim oglanı gene diye cunku nisandan 15 gün sonra verdim eline bohcaları adamın :Laie_23:
benım kı de planlı degıldı gerçekten yuzunu bıle görmek ıstemedım aylarca ama özlıuyordum arıyodu reddetmek çok zordu ama dırendım sonunda ona kaybetme korkusunu ögrettım. aferım bize karlı çıktık bu acıdan desene

benım kı de planlı degıldı gerçekten yuzunu bıle görmek ıstemedım aylarca ama özlıuyordum arıyodu reddetmek çok zordu ama dırendım sonunda ona kaybetme korkusunu ögrettım. aferım bize karlı çıktık bu acıdan desene

ay benimkisi sadece aramakla kalmıyordu beylikdüzünden gebzeye geliyordu 2 saatlik yolu arabayla gecenin 2sinde bana cama cık seni görücem diyordu ay neler cektirdi bana

evt aynen ben de cok ağladım üzüldüm ama evliliğimi kurtarmıs oldum planlı değildi bunların hicbiri ama herseyde bir hayır var derler ya o hesap o ayrılığımız sebebi ile bana karsı hepsi mesafeli durdular aman karısmayalım bi deli bırakır gider bizim oglanı gene diye cunku nisandan 15 gün sonra verdim eline bohcaları adamın :Laie_23:

tüh ya keşke bende nişanlıyken 2 naz etseydim var ya. hoş benimkiler gene iyidir çeneleri yoktur. ama ne etliye ne sütlüye karışırlar

ya öff yarın tatil bugünde bu kadar uzun toplantımı olur ? bu kadar yoğun işmi olur? şu patron iyice boğuyo beni varya.izin istesen izin yok mazeret bildiremezsinn bu kadar katıı bi müdürmü olur yaaa.hemde çalışanlar içinde taraf tutuyo 🙁(

sen ne işinde çalışıyorsun ??

tüh ya keşke bende nişanlıyken 2 naz etseydim var ya. hoş benimkiler gene iyidir çeneleri yoktur. ama ne etliye ne sütlüye karışırlar

gec kaldın canım aman boşver ztn karışmıyormuşlarki bizimkisi yönetmek ister cok bilmiş ama bişey bildiği de yok sunu soyle yapalım böyle yapalım vs gibi ama tabi o dönem simdik bişey diyor bazen sonra hemen tabi sen bilirsin diye ekliyor gülesim geliyor bazen:Laie_23:

Geri