vatoz Aktif Üye Üye 26 Nisan 2010 #13.601 archimim' Alıntı: ya madem biberonun var daha niye alıyorsun bence hiç alma. ben 1 tane bile almadım. ilk 6 ay zaten biberonla birşey vermeyeceğim. Genişletmek için tıkla ... ay ne bilim yaaaa al dıyorlar
archimim' Alıntı: ya madem biberonun var daha niye alıyorsun bence hiç alma. ben 1 tane bile almadım. ilk 6 ay zaten biberonla birşey vermeyeceğim. Genişletmek için tıkla ... ay ne bilim yaaaa al dıyorlar
L leach Yeni Üye Üye 26 Nisan 2010 #13.602 *STELLA*' Alıntı: yan korumalarını atmıyorum o zaman pike nevresim takımı ne varsa onları yıkayacam bu arada benim göbeğim iyice aşağı düştü Genişletmek için tıkla ... ööle yap canım... o zaman yakında bebekte düşer dünyaya 🙂
*STELLA*' Alıntı: yan korumalarını atmıyorum o zaman pike nevresim takımı ne varsa onları yıkayacam bu arada benim göbeğim iyice aşağı düştü Genişletmek için tıkla ... ööle yap canım... o zaman yakında bebekte düşer dünyaya 🙂
bal kavanozu Hamiş Melek 26 Nisan 2010 #13.603 leach' Alıntı: ben kapitonede yapmayacağım dolaba, şu yeni çıkan örtülerden alıp sereceğim, kirlenince yenisini alır sererim... Genişletmek için tıkla ... onlar nasıl bişey ya
leach' Alıntı: ben kapitonede yapmayacağım dolaba, şu yeni çıkan örtülerden alıp sereceğim, kirlenince yenisini alır sererim... Genişletmek için tıkla ... onlar nasıl bişey ya
A archimim Yeni Üye Üye 26 Nisan 2010 #13.605 *STELLA*' Alıntı: yan korumalarını atmıyorum o zaman pike nevresim takımı ne varsa onları yıkayacam bu arada benim göbeğim iyice aşağı düştü Genişletmek için tıkla ... benimde göbeğim düştü aşağı. artık kızlar ağırlaştı taşıyamıyor göbek kendini. asneba' Alıntı: kızlar yan korumaları ve yorgan hariç diğerlerini yıkayıp ütüleyeceksiniz demi.Çünkü yorgana ihtiyaç duymucaz zaten demi.Bide yorgana kılıf geçiyo ılk başta.Kılıfı ıkasak yeterli sanırım.🙂 Genişletmek için tıkla ... evet asneba yan korumaları hariç kılıfını yıkayacağım. zaten dediğin gibi yorgan hemen kullanılmaz. battaniye örteriz üzerlerine.
*STELLA*' Alıntı: yan korumalarını atmıyorum o zaman pike nevresim takımı ne varsa onları yıkayacam bu arada benim göbeğim iyice aşağı düştü Genişletmek için tıkla ... benimde göbeğim düştü aşağı. artık kızlar ağırlaştı taşıyamıyor göbek kendini. asneba' Alıntı: kızlar yan korumaları ve yorgan hariç diğerlerini yıkayıp ütüleyeceksiniz demi.Çünkü yorgana ihtiyaç duymucaz zaten demi.Bide yorgana kılıf geçiyo ılk başta.Kılıfı ıkasak yeterli sanırım.🙂 Genişletmek için tıkla ... evet asneba yan korumaları hariç kılıfını yıkayacağım. zaten dediğin gibi yorgan hemen kullanılmaz. battaniye örteriz üzerlerine.
A archimim Yeni Üye Üye 26 Nisan 2010 #13.606 vatoz' Alıntı: ay ne bilim yaaaa al dıyorlar Genişletmek için tıkla ... boşver milleti ya hele bir doğsun o zaman alırsın acelen ne. parana yazık
vatoz' Alıntı: ay ne bilim yaaaa al dıyorlar Genişletmek için tıkla ... boşver milleti ya hele bir doğsun o zaman alırsın acelen ne. parana yazık
*STELLA* Yeni Üye Üye 26 Nisan 2010 #13.607 leach' Alıntı: ööle yap canım... o zaman yakında bebekte düşer dünyaya 🙂 Genişletmek için tıkla ... çok yakında düşmesin ama
leach' Alıntı: ööle yap canım... o zaman yakında bebekte düşer dünyaya 🙂 Genişletmek için tıkla ... çok yakında düşmesin ama
Allure Yeni Üye Üye 26 Nisan 2010 #13.608 Benim gobegim bastan beri dusuk, bu saatten sonra daha da duserse bebek icinden duser. :meri:
L leach Yeni Üye Üye 26 Nisan 2010 #13.609 bal kavanozu' Alıntı: onlar nasıl bişey ya Genişletmek için tıkla ... marketlerde ya da 1 milyoncularda satılıyor, raf örtüsü diye. desenli, rulo şeklinde
bal kavanozu' Alıntı: onlar nasıl bişey ya Genişletmek için tıkla ... marketlerde ya da 1 milyoncularda satılıyor, raf örtüsü diye. desenli, rulo şeklinde
vatoz Aktif Üye Üye 26 Nisan 2010 #13.610 archimim' Alıntı: boşver milleti ya hele bir doğsun o zaman alırsın acelen ne. parana yazık Genişletmek için tıkla ... iiitamam ya almıyorum=)
archimim' Alıntı: boşver milleti ya hele bir doğsun o zaman alırsın acelen ne. parana yazık Genişletmek için tıkla ... iiitamam ya almıyorum=)