emin ol hepimizin evinde aynı sahneler yaşanıyor benimkisi de 2 sey dedikten sonra 3.sünü eklersem başlıyor suratı değişmeye başka birşey daha dersem oflamaya sonra da söylenmeye 🙂 klasik işte hepsi
aynen gulkurusu muhtaç olmak zor.ne tembeller sorsan herşeyı yaparlar.evde okadar yapılcak iş var.adam zaman var dıyo ya.kafayı yıcem.kadın alamıyom eve onun yuzunden
kızlar mangal gıbı yurek lazım bıze desenıze, geçen gun annem ve teyzemle konuşuyorduk o kadar rahatlar kı artık 30 yıllık evlıler, pazarlarına kendılerı gıdıyorlar, tadılatçıları kendılerı buluyorlar, evın tum derdı onların uzerınde ve gıkları çıkmıyor, alışmışlar, bezmışler, bızde oyle olcaz sonunda, içimize ata ata yaşlancaz herlade
kız benımkı otoparkta bıde gulkurusu bu korkuyo dıye kullandırmıyo guya.dınlemıcem onu ama çok bılıyo.Ben taksı parasıylamı uğraşcam.ya çok müsrifler bence.ya saçma gıbı gelıyo düşündüğünde ama sınır oluyorum.23 nısanda tatıldı ona bana değil.dıyom senmı bırakcan busefer demezmi arbanla git.ya ozamn nıye sen bırakmıyon tehlıke olmuyomu?ay delircem ya
totolarını kaldırmasınlar da tehlıke falan önemlı degıl. ahhh ahhh kuzum camları açıp bagırsam rahatlayamıycam. şimdı msj atmış senı akşam erola balık yemege götureyım mı dıyor, ben 3 kuruşun hesabını yaparken o hala goy goy da.