Günaydın kızlar. Sabah sabah kötü bir haber aldım moralim bozuk görümcemin eski eşi vefat etmiş dün gece eşiminde arkadaşı daha 47 yaşında yazık 12 yaşında kızı var babasız kaldı eşiminde ağzını bıçak açmıyor işe gitti biraz işlerini toparlayıp çıkıcak. canım çok sıkkın🙁
Günaydın kızlar. Sabah sabah kötü bir haber aldım moralim bozuk görümcemin eski eşi vefat etmiş dün gece eşiminde arkadaşı daha 47 yaşında yazık 12 yaşında kızı var babasız kaldı eşiminde ağzını bıçak açmıyor işe gitti biraz işlerini toparlayıp çıkıcak. canım çok sıkkın🙁
Naber canım annen geldi bizim pabucumuzu dama attın dimi 🙂 gerçi canın sağolsun hasret gideriorsunuzdur bol bol. Girememenin sebebi o dimi kötü bişey yok yani
valla ben soda moda veremem el kadar bebeğe varsın gazlı olsun bebeklerin sindirim sistemleri doğduktan sonra gelişimini tamamlıyor o minicik yemek borusunda soda geçirmek çok doğru gelmedi bana doktorlar su bile vermeyin diye tembihliyor okadar.
Günaydın canım.. Naber nasılsın.. Herşey yolunda di mi.. Yavaş yavaş hareket başlayacak galiba bebeklerde... Hepsi zamanında sağlıkla gelirler inşallah..
hayır canım hiçbirşeyi yoktu dün gece kalpkrizi geçirmiş. İşte kalp krizi için en tehlikeli yaşlar maalesef bende eşime söyleniyorum sürekli oda 37 yaşında 35-55 arası kalp krizi tehlikeli sağlıklı yaşamak lazım chekup yaptırmak lazım yağlı yememek lazım diye ama dinleyen kim
hayır canım hiçbirşeyi yoktu dün gece kalpkrizi geçirmiş. İşte kalp krizi için en tehlikeli yaşlar maalesef bende eşime söyleniyorum sürekli oda 37 yaşında 35-55 arası kalp krizi tehlikeli sağlıklı yaşamak lazım chekup yaptırmak lazım yağlı yememek lazım diye ama dinleyen kim
allah korusun yaaa. bizimkisi de hiç laf dinlemiyor varsa yoksa cips kuruyemiş. ailesinde de kalp krizi riski var. ama dediğin gibi dinleyen kim. bazen zorla elinden alıyorum bu sefer gizli gizli yiyor.