2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
günaydınnn annişler nasılsınızzz bakalım ben bugun cok kötüyüm halsizimmm yaaaaaaa gece bıraz evde harekt vardııı.malesf geç yattm =) gerginlikte var ustumdee=)
neyse artık gecer inş=)
meloşşş liste super olmuş ellerine sağlık orda oğluşumn adını gördumm bi hoş oldum=)

zynp cım başınız saolsun=(

kızlar güneş lekeleri için birşey yapıyor musunuz yüzünüze. geçen 2 saat dışarıda kaldım yüzümde leke olmuş. şimdi hergün güneş kremi sürüyorum ama ne kadar faydalı olur bilmiyorum

benimde eskiden kalma vardı, kışın azalırdı ama bu kış geçmedi...
çook doktora gittim ben bu yüzden ama çaresi yok, geçmez artık dedi dr.
tek çaresi daha beter olmasını engellemek için yaz-kış coppertone 64 faktör...

ve benimde bir gün içinde çıkmıştı bu leke, dr un söylediğine göre doğum kontrol hapı yüzünden olmuş 🙁

archi benim de dudağımın iki yanında, dudağımın aşağısında kalan lekeler olmuş
çok sinir oluyorum
ay hamile miyim çirkinlik abidesi miyim anlamadım gitti

Bi biz mi kaldık hiçbişi yapmayan.. Çıplak kalacak bizim çocuklar bu gidişle...:meri:

aman çarşafa sararız birşey olmaz 🙂 dün etiketlerin hepsini kestim, yıkanmaya hazr beni bekliyorlar.

günaydınnn annişler nasılsınızzz bakalım ben bugun cok kötüyüm halsizimmm yaaaaaaa gece bıraz evde harekt vardııı.malesf geç yattm =) gerginlikte var ustumdee=)
neyse artık gecer inş=)
meloşşş liste super olmuş ellerine sağlık orda oğluşumn adını gördumm bi hoş oldum=)

zynp cım başınız saolsun=(

geçmiş olsun vatoz hayırdır niye gerginsin. gene kocan mı kızdırdı seni.yoksa sen kızmak için bahane mi aradın

günaydın kızlar

özgecim cevabın için tesekkürler canım su 8 mayısta gideyimde konuşayım ona göre karar vercez senin orayada burdan temden taksiyle gelmeyi düşündük bakalım kısmetimiz nerde olcak

zeynepcim başınız sagolsun

benimde eskiden kalma vardı, kışın azalırdı ama bu kış geçmedi...
çook doktora gittim ben bu yüzden ama çaresi yok, geçmez artık dedi dr.
tek çaresi daha beter olmasını engellemek için yaz-kış coppertone 64 faktör...

ve benimde bir gün içinde çıkmıştı bu leke, dr un söylediğine göre doğum kontrol hapı yüzünden olmuş 🙁

archi benim de dudağımın iki yanında, dudağımın aşağısında kalan lekeler olmuş
çok sinir oluyorum
ay hamile miyim çirkinlik abidesi miyim anlamadım gitti

hahaha
yaa ben 1 aya kadar önce iyiydim cildim süperdi. şimdi sivilcelendi bir çirkin oldum sorma. zaten çillerim vardı bir de leke oldu. şahtım şahbaz oldum yani 🙂 kocamın yerinde olsam kendimi boşardım :ehi:

leach bende 50 faktör yüz kremi sürüyorum ama bir kere lekelendim , umarım daha fazla azmazlar.

melos lısteye oglumun adını ekkleyebılırısn..
ben kocısden usstun cıktım..son dak degıstırmessek buyuk bır ıhtımal
YİĞİT ALP OLACAK

canım not aldım, akşama güncellerim.

Günaydın kızlar. Sabah sabah kötü bir haber aldım moralim bozuk görümcemin eski eşi vefat etmiş dün gece eşiminde arkadaşı daha 47 yaşında yazık 12 yaşında kızı var babasız kaldı eşiminde ağzını bıçak açmıyor işe gitti biraz işlerini toparlayıp çıkıcak. canım çok sıkkın🙁

Başınız sağolsun Zeynep, ben de 1-2 gündür paranoyaklaştım, eşime bişey olacak diye ağlayıp duruyorum. Çok korkuyorum, naparım ben onsuz? :uhu:

valla ben soda moda veremem el kadar bebeğe varsın gazlı olsun bebeklerin sindirim sistemleri doğduktan sonra gelişimini tamamlıyor o minicik yemek borusunda soda geçirmek çok doğru gelmedi bana doktorlar su bile vermeyin diye tembihliyor okadar.

ben de su vermemelerini anlayamıyorum, sonuçta en doğal içecek su.

kızlar güneş lekeleri için birşey yapıyor musunuz yüzünüze. geçen 2 saat dışarıda kaldım yüzümde leke olmuş. şimdi hergün güneş kremi sürüyorum ama ne kadar faydalı olur bilmiyorum

archi rocun bir tane nemlendiricisi var, yüksek koruma faktörlü, güneşe çıkarken onu kullanıyorum ben

Geri