2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
günaydın kızlar

özgecim cevabın için tesekkürler canım su 8 mayısta gideyimde konuşayım ona göre karar vercez senin orayada burdan temden taksiyle gelmeyi düşündük bakalım kısmetimiz nerde olcak

zeynepcim başınız sagolsun

evet temden taksi mantıklı
düşünün konusun siz
duruma göre yine haberleşiriz o zaman

aman çarşafa sararız birşey olmaz 🙂 dün etiketlerin hepsini kestim, yıkanmaya hazr beni bekliyorlar.

geçmiş olsun vatoz hayırdır niye gerginsin. gene kocan mı kızdırdı seni.yoksa sen kızmak için bahane mi aradın
yok kızzz budefa benle alakası yok olayın gorumcem unıv bı haltlr karıstırmıs benım kocamda sinirlendi dun aradı bırsuru kıza bagrdı cgrdı sonra kız dun babasından habersız cıktı geldı 5 saatlk yolu gece bızdeydı konustulr ettıler ana kız dumen cevırıyorlr benım kcoamda sınrlenıp duryrdu kardesıne kızdı bır iki sonna sarldlr aglştılr falan aama bende uykusz kaldım onlr yuzunden kızda sımdı bızım evde uyuyor anahtarı annesıne bırakcak kocama dedım aksam ben eve gec gelırım annenı hıc cekemıcem anahtarı sen al gel dedım sureklı oyun sureklı bişiler cevırıyorlar benıde olaya katmaya calısıyorlar anlıcanız gercekten gerıldım. gece bunlr konusyor anasıda mesaj atıyor bana benıde gelın alın ne konusuyrlr bılmem nee cocukca seyler delırcektım halaaaada delırıyorum yani=🙂meri:

hahaha
yaa ben 1 aya kadar önce iyiydim cildim süperdi. şimdi sivilcelendi bir çirkin oldum sorma. zaten çillerim vardı bir de leke oldu. şahtım şahbaz oldum yani 🙂 kocamın yerinde olsam kendimi boşardım :ehi:

leach bende 50 faktör yüz kremi sürüyorum ama bir kere lekelendim , umarım daha fazla azmazlar.
hem şişkosun hem lekelimi şimcikk:meri:

yok kızzz budefa benle alakası yok olayın gorumcem unıv bı haltlr karıstırmıs benım kocamda sinirlendi dun aradı bırsuru kıza bagrdı cgrdı sonra kız dun babasından habersız cıktı geldı 5 saatlk yolu gece bızdeydı konustulr ettıler ana kız dumen cevırıyorlr benım kcoamda sınrlenıp duryrdu kardesıne kızdı bır iki sonna sarldlr aglştılr falan aama bende uykusz kaldım onlr yuzunden kızda sımdı bızım evde uyuyor anahtarı annesıne bırakcak kocama dedım aksam ben eve gec gelırım annenı hıc cekemıcem anahtarı sen al gel dedım sureklı oyun sureklı bişiler cevırıyorlar benıde olaya katmaya calısıyorlar anlıcanız gercekten gerıldım. gece bunlr konusyor anasıda mesaj atıyor bana benıde gelın alın ne konusuyrlr bılmem nee cocukca seyler delırcektım halaaaada delırıyorum yani=🙂meri:

bu görümceleri bırakacağımız bir cami avusu yok mu acaba 🙂
neyse abisiyle dertleşsin karışma. araya girersen sen kötü olursun. sonuçta kardeşi bir şekilde yardımcı olacak mecburen.

hem şişkosun hem lekelimi şimcikk:meri:

aynen öyleyim hem şişkoyum hem lekeli hemde ayaklarım tavşan kulağı gibi. bütün kaportam çöktü 🙂

Geri