2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
g.aydın herkese bende bu geceyi zor sabah yaptım kasık ve bel ağrılarım sancılarım başladı erken daha anlamadım ama nasıl bir ağrıydı anlatamam yarın kontrolüm var bakalım dr.um ne diyecek 🙁

günaydın herkese, ben de daha yeni kendime geliyorum.dün ayaklarım çok şişmişti, bu sabah uyandığımda hala öölelerdi, sanırım doorana kadar bir daha eski hallerine dönemeyecekler...

Günaydınnnn 🙂
kızımla yeni bir haftaya daha girdik :deli:
bu hafta ağlamaklı olan haftamıydı bakim

bende yeni haftama girdim yaşasın :deli:

Tansiyonum düşmüş, nabzım yükselmiş.. Nasıl oluyorsa.. Yattım geçti sanırım...
Seni döverim heee!!! :sinir::sinir:Kızıma iyi bak... Oğlun canıma okuyoo zaten... hahaha

laf etme oğluma çocuğun ağzı var dili yok diye üstüne gidiyorsun. napsın daracık yerde sıkıştı çocuk 🙂

ya bende 2 gündür rahat uyumaya başladım , çocuğu bir yerlerde doğurdum da haberim mi yok acaba ??

günaydın herkese, ben de daha yeni kendime geliyorum.dün ayaklarım çok şişmişti, bu sabah uyandığımda hala öölelerdi, sanırım doorana kadar bir daha eski hallerine dönemeyecekler...

Günaydın.. Korkarım öyle... Dün akşam benim koca diyor ki.. Alış artık, şişmansın sen.. Ayakların da şişman.. Artık hep böyle olacak diyoo.. :meri:

bende yeni haftama girdim yaşasın :deli:

laf etme oğluma çocuğun ağzı var dili yok diye üstüne gidiyorsun. napsın daracık yerde sıkıştı çocuk 🙂

ya bende 2 gündür rahat uyumaya başladım , çocuğu bir yerlerde doğurdum da haberim mi yok acaba ??

Anaa asya da açmış heryerini... hahaha
Bak doğurdum diyo bide ya... Nerde doğrudunda bıraktın kızımı... :boink:

Geri