2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Meloş bebeğin su ihtiyacı anne sütünden karşılanıyormuş zaten boşuna ekstra su verip midelerini şişirmeye gerek yokmuş ozaman daha az emerlermiş. Bu nedenle yeterli anne sütü alan bebekler için ilk 6 ay su önerilmiyor ama bizim bebeklerimiz yaz bebeği olacak temmuz itibariyle su kaybetmeye başlarlar o yüzden biz daha erken su vermeye başlarız sanırım.

başınız saolsun zeynep, hasta felanmıydı hayırdır ya üzüldüm çocukda kalmıştır ölece...

sagol özgecim bakalım nerde doğum yapcaz bir yandan evde dogurayım o paraya tatil yapalım diyoz🙂

ay kızlar dün noldu eşim moda peraknde kursuna gidiyor nişantaşına akşam 10 gibi geldi kızımda hiç hareket etmedi akşama kadar eşim her akşam giyinirken bende yataga uzanır konuşuruz sonra karnımı öper kızım napıyor öpmasiyle benim sıpa sanki babsına hoşgeldin tepiği attı sevinçimden bir agladım yarım saat susamadım hem kızma bir sey olmamış diye hem kızm babsını cok seviyor diye
ay bunlar bizi iyice deli ettiler bir hayırlısıyla doğsalarda

meloş bir de kaka da okumuştum🙂 birisinin bebeğine su vermişler zorla bebek idrar yolu enfeksiyonu kapmış sudan dolayı.kadın da kızıyordu kayınvalidesine. tabi ben doğduğumda anne karnında susuz kaldığım için günde 5 çay bardağı su içirin demiş doktor ama bana da o miktar abartı geldi. herhalde o içtiğim sulardan dolayı ömür boyunca suyla aram olmadı 🙂

ben evde hiç tereyağı ve katı yağ kullanmıyorum pilavda bile
zaten sevmiyoruz tereyağının kokusunu
az yağlı yapıyorum yemekleri

yaa ben de Sabiha Gokcenin ordan taaa Gayrettepeye gidicem hastaneye.. yetisirim di mi :meri:

bizim evde ne alkol ne sigara tam yeşilaycıyız biz
eskiden alkol alırdık eşimle ölesine sadece bira ama 3 yıldır ağzımıza sürmüyoruz...

leach hangi markada ben girdim siteyede bakım canım anlarım az cok

kız minevra ne işin var senin ordan daha bu tarafa sen özel ucak kirala ozamn ordan 🙂

ceylan yivrum
günaydını niiçün g.aydın diye yazıyon..

gün uzun bi kelime de mi kısaltıyon :çitos:

g. aydın bende başka şeyler çağrıştırıyor...

bende de

midesini dolduracak kadar değil de, suya alıştıracak kadar günde 10 damla kadar vermeyi düşünüyorum ben yine de.